H ATHENS FASHION TRADE SHOW κέρδισε τις εντυπώσεις στo METROPOLITAN EXPO

Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η μεγάλη εμπορική έκθεση μόδας, η Athens Fashion Trade Show, στο εκθεσιακό κέντρο Μetropolitan Expo.

Από τις 26 έως και τις 29 Ιανουαρίου τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας έδωσαν δυνατό «παρών» και παρουσίασαν ευρεία γκάμα των προϊόντων τους για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023. Έμποροι με καταστήματα από όλη την Ελλάδα επισκέφτηκαν την Αthens Fashion Trade Show για να επιλέξουν τις καλοκαιρινές τους συλλογές.
Οι επισκέπτες της Athens Fashion Trade Show εντυπωσιάστηκαν με τα brands υψηλής ποιότητας. Εκθέτες, σχεδιαστές, νέοι δημιουργοί, μεγάλα brands καθώς και σπουδαστές από τις κορυφαίες σχολές μόδας στην Ελλάδα, μοιράστηκαν το όραμά τους και παρουσίασαν τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν τη σεζόν Άνοιξη /Καλοκαίρι 2023-2024.

Η Athens Fashion Trade Show, επιβεβαιώνοντας τη διεθνή της αναγνωρισιμότητα, φιλοξένησε σημαντικούς αγοραστές από το εξωτερικό. Με ενδιαφέρον για την ελληνική μόδα και αισθητική, ξένοι αγοραστές προερχόμενοι από 35 χώρες, αναζήτησαν τους νέους
προμηθευτές τους. Στην Αthens Fashion Trade Show, συνδιάστηκαν με μεγάλη επιτυχία μόδα και επιχειρηματικότητα.

Το επόμενο ραντεβού για όλους τους Έλληνες και ξένους επαγγελματίες του χώρου της μόδας έχει ανανεωθεί για τις 21 έως 24 Σεπτεμβρίου 2023 με πολλές εκπλήξεις και νέες προτάσεις για τη σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνα 2023 – 2024.