H Bobbi Brown παρουσιάζει τη νέα Limited-Edition Brightening Blush συλλογή

Αναδείξτε τη λάμψη σας. Δημιουργήστε το απόλυτo ανοιξιάτικο look σας με το πολυδιάστατο Brightening Blush και τα iconic Luxe Lipsticks. Λάμψτε με το Limited-Edition Brightening Blush. Τρεις αποχρώσεις ρουζ σε μια παλέτα, φωτίζουν τα ζυγωματικά και προσθέτουν στην επιδερμίδα ένα απαλό ροδαλό χρώμα για ένα λαμπερό look στη στιγμή. Αγγίξτε απαλά την παλέτα για λίγη λάμψη, πιέστε το πινέλο για να δώσετε περισσότερη ένταση και ολοκληρώστε με το Luxe Lipstick, που προσφέρει πλούσιο χρώμα με skincare συστατικά και
10 ώρες διάρκεια. Με αυτά τα πολυτελή essentials, η πιο φρέσκια λάμψη αποκαλύπτεται.

– Λάμψη που προσαρμόζεται: Shimmering αποχρώσεις που προσδίδουν άμεση λάμψη, ενώ παράλληλα οι λευκές ιριδίζουσες σκιές εμπλουτίζουν την επιδερμίδα με μια ημιδιάφανη διαύγεια.

– Ευελιξία: Η σειρά αυτών των ευέλικτων ρουζ είναι σχεδιασμένη για να κολακεύει όλους τους τόνους της επιδερμίδας και οι buildable αποχρώσεις μπορούν να φορεθούν μόνες τους ή συνδυαστικά.

– Πολυτελής Εφαρμογή: Η ανάλαφρη υφή γλιστρά ομοιόμορφα και αναμειγνύεται άψογα για ένα φυσικό χρώμα και μια λαμπερή επιδερμίδα.