H MAC Cosmetics παρουσιάζει το νέο M∙A∙C Locked Kiss Ink 24HR Lipcolour

Η M∙A∙C φέρνει την απόλυτη αλλαγή στα δεδομένα του lip game με το λανσάρισμα του πολυτελέστερου και ανθεκτικότερου liquid lipstick όλων των εποχών. Εξασφαλίστε ανάλαφρη υφή και χρώμα που διαρκεί έως και 24ώρες με την kissproof, transfer-proof και αδιάβροχη σύνθεση του ΝΕΟΥ M∙A∙C Locked Kiss Ink 24HR Lipcolour.

Ανακαλύψτε τα βασικά χαρακτηριστικά της νέας καινοτομίας της M∙A∙C Cosmetics

KISSPROOF. TRANSFER-PROOF. WATERPROOF: Επιτέλους, τα χείλη σας είναι έτοιμα να αντέξουν σε κάθε συνθήκη της καθημερινότητας- χωρίς επιπλέον touch up.

24-HOUR ANAΛΑΦΡΗ ΥΦΗ: Αυτή η εξαιρετικά προσεγμένη matte σύνθεση είναι σχεδιασμένη με γνώμονα την άνεση, το χρώμα, τη διάρκεια και την εφαρμογή.

ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ: Tα διπλής κάλυψης ultra-refined pigments τυλίγουν τα χείλη σε ένα ανάλαφρο και ενυδατικό πέπλο, προσφέροντας πλήρη κάλυψη και πλούσιο matte αποτέλεσμα.

GOOD-FOR-LIPS ΣΥΝΘΕΣΗ: Η σύνθεση περιέχει ένα θρεπτικό μείγμα με έλαιο από passion fruit, έλαιο καρύδας και βούτυρο καριτέ, προσφέροντας μία απαλή και εξαιρετικά φυσική αίσθηση.

Διατίθεται σε μια φουτουριστική, μεταλλική συσκευασία με αεροστεγές καπάκι που προστατεύει τη σύνθεση και διατηρεί τη φρεσκάδα του προϊόντος.