Η δεκαετία του 1960 λάμπει μέσα από το τελευταίο θεματικό workshop του Πανελληνίου

Το Πανελλήνιο, ο πρώτος σταθμός ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης αυτοκινήτων, συνεχίζει τις δράσεις του εμπνευσμένες από τη δεκαετία των 60’s, μέσα στον χώρο του παραδοσιακού του καφενείου με όμορφα θεματικά workshops.
Ένα ακόμα μοναδικό workshop με θεματολογία τη «Δημιουργία Κοσμημάτων με Χάντρες», πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023 σε συνεργασία με το κέντρο Κύκλοι Δημιουργικής Έκφρασης Κοιν.Σ.ΕΠ.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα Hippie κοσμήματα, ενώ ζωντανά χρώματα και συνθετικές πέτρες, αντιπροσωπευτικές της δεκαετίας των 60’s στόλισαν το καφενείο, αποδεικνύοντας πως αποτελούν μέχρι και σήμερα μία δημοφιλή τάση στα vintage αξεσουάρ. Κατά την διάρκεια του workshop οι συμμετέχοντες διδάχθηκαν βασικούς τρόπους σύνθεσης κοσμημάτων και έμαθαν πως να χρησιμοποιούν διάφορα εργαλεία
κατασκευής. Με οδηγό το μότο της εποχής «Όσο πιο φανταχτερά, τόσο το καλύτερο», δημιουργήθηκαν εντυπωσιακά μικρά και μεγάλα κολιέ καθώς και πλούσια περιδέραια που διακοσμούν ζιβάγκο, χαρακτηριστικά της περιόδου.
Με το κλίμα της τότε εποχής πάντα στην ατμόσφαιρα, οι συμμετέχοντες έφυγαν με ένα δικό τους σετ κολιέ και βραχιόλι με χάντρες έχοντας πλέον περισσότερες γνώσεις για ένα εύκολο hobby που μπορεί να απολαύσει και να αξιοποιήσει κάθε ηλικία.
Αναδημιουργημένο, με φιλοσοφία «Η εξυπηρέτηση ως εμπειρία», το Πανελλήνιο διατηρεί στοιχεία από την ατμόσφαιρα του 1960 με το αυθεντικό καφενείο, την έκθεση κλασικών αυτοκινήτων και την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση.