Η Estée Lauder παρουσιάζει το νέο άρωμα Beautiful Magnolia L’Eau

Τολμήστε να Ονειρευτείτε. Τολμήστε να Επιθυμείτε. Τολμήστε να Πιστέψετε. Το Beautiful Magnolia της Estée Lauder είναι ένα άρωμα εμπνευσμένο από τη συναισθηματική έξαψη μιας εξελισσόμενης ιστορίας αγάπης. Ένα ζωηρό, λουλουδάτο άρωμα, το Beautiful Magnolia, είναι το απόλυτο σύμβολο της δύναμης και της πίστης στην αγάπη, που αποτυπώνει κάθε πολύτιμη στιγμή της και ανθίζει, όπως ακριβώς το λουλούδι της Μανόλιας. Ξεκινά με την πρώτη σπίθα της πρώτης ματιάς και την αδιαμφισβήτητη ένταση που επικρατεί, καθώς τα συναισθήματα δυναμώνουν, και κορυφώνεται με την τόλμη της αγάπης.

Το Beautiful Magnolia αποπνέει πάθος και ρομαντισμό με έναν υπαινιγμό παιχνιδιάρικου χαρακτήρα, αιχμαλωτίζοντας τη μαγευτική ομορφιά της ανθισμένης Μανόλιας και το πλούσιο άρωμα που αναδύεται από την καρδιά του λουλουδιού, όπως ακριβώς ξετυλίγεται μια μοναδική ιστορία αγάπης.

Το Beautiful Magnolia δημιουργήθηκε από εμπλουτισμένα φυσικά εκχυλίσματα για να αιχμαλωτίσει το άρωμα του λουλουδιού, καθώς αυτό ανθίζει με το πρώτο φως της αυγής. Η συναισθηματική ορμή της Μανόλιας, σύμβολο της πίστης στην αγάπη, εξισορροπείται με το ποώδες Maté και την πλούσια διαφάνεια του Νούφαρου, τόσο φρέσκο όσο μια νέα αγάπη.