Η La Mer παρουσιάζει τη νέα Moisturizing Soft Cream με νέα προηγμένη σύνθεση

Η La Mer παρουσιάζει τη νέα Moisturizing Soft Cream, με νέα προηγμένη σύνθεση, η
οποία προβάλει ένα νέο, ισχυρό σύστημα δράσης, που βοηθά στη δημιουργία νεανικής απαλότητας στην επιδερμίδα και αντίστασης στα σημάδια γήρανσης.
Πολλαπλών διαστάσεων Ενυδατικά Σφαιρίδια προσδίδουν στη Soft Cream πολυτελή, απαλή υφή και προηγμένη αποτελεσματικότητα, μέσα από βελτιστοποιημένα συστήματα μεταφοράς και απόδοσης. Τώρα, κάθε βάζο της Moisturizing Soft Cream περιέχει ακόμη περισσότερα σφαιρίδια που είναι πλέον βαθμιαίων διαστάσεων, ώστε να επιταχύνουν τη μεταφορά τους και να βελτιστοποιούν την απόδοση.

Δισεκατομμύρια πολλαπλών διαστάσεων Ενυδατικά Σφαιρίδια σε κάθε βάζο, δρουν για να «γεμίζουν» την επιδερμίδα σε κάθε επίπεδο, όπως τα κομμάτια ενός παζλ για να ενυδατώσουν στο μέγιστο κάθε σημείο της. Εφαρμόζοντας στην επιδερμίδα σε τρισδιάστατη ακρίβεια τα σφαιρίδια αυτά από το πρώτο άγγιγμα, μεταφέρουν το Miracle Broth™ ακριβώς, όπου η επιδερμίδα το έχει περισσότερο ανάγκη. Το αποτέλεσμα είναι επουλωτική ενυδάτωση που διαρκεί και βοηθά την επιδερμίδα να αντισταθεί στην εμφάνιση λεπτών γραμμών αφυδάτωσης. Σε μόλις 4 εβδομάδες επιδερμίδα με αίσθηση ελαστικότητας, ενώ ανακάμπτει σε σφριγηλότητα*.

*Κλινική μελέτη σε 51 γυναίκες μετά από χρήση του προϊόντος για 4 εβδομάδες, δύο φορές την ημέρα.