Η Schwarzkopf Professional λανσάρει τα ΝΕΑ IGORA COOLS – Μόνιμα & Ήμι-μονιμα Χρώματα για βέλτιστη εξουδετέρωση σε όλες τις βάσεις μαλλιών!

Η Igora, η ναυαρχίδα της Schwarzkopf Professional στις βαφές μαλλιών, αυξάνει συνεχώς τα χρωματικά όρια με υψηλής ποιότητας προϊόντα που δίνουν τη δυνατότητα στους κομμωτές να γίνουν οι colourists που επιθυμούν. Υποστηρίζοντας την ανάγκη για πιο ψυχρά, φυσικά στην όψη χρώματα μαλλιών με ισχυρή εξουδετέρωση – ειδικότερα σε πιο σκούρες βάσεις – η Schwarzkopf Professional έχει μεγαλώσει, τόσο τη συλλογή μόνιμων αποχρώσεων της IGORA ROYAL, όσο και τη συλλογή ημι-μόνιμων αποχρώσεων IGORA VIBRANCE με μια σειρά από πραγματικές ψυχρές αποχρώσεις, ιδανικές για σαντρέ, φυμέ, και ματ τονικές κατευθύνσεις.

Ψυχρές αποχρώσεις IGORA και εφαρμογή:
Οι νέες αποχρώσεις IGORA COOLS της Schwarzkopf Professional είναι μια σειρά αφοσιωμένη στους νέους υπέροχους ψυχρούς τόνους. Αποτελείται από όμορφα σαντρέ και φυμέ που επιτρέπουν στους κομμωτές να δημιουργήσουν άψογα ψυχρά χρωματικά αποτελέσματα, ανεξάρτητα από τη βάση μαλλιών των πελατισσών τους.
Τα IGORA Cools χρησιμοποιούν έναν ειδικό συνδυασμό πιγμέντων που προσφέρει το επιθυμητό επίπεδο εξουδετέρωσης, απομακρύνοντας τους ζεστούς δευτερεύοντες
τόνους που μπορεί να προκύψουν σε κάθε βάση μαλλιών.