Oι απόλυτες selflove επιλογές για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τη FOREO!

Με τα ολοκαίνουργια, υπερπολυτελή σετ δώρων Skin Supremes της FOREO, ο εορτασμός της αγάπης αυτόν τον Φεβρουάριο θα είναι μια πραγματική απόλαυση… και μια πραγματική
επένδυση στην ομορφιά και την ευεξία! Χάρη στους μοναδικούς συνδυασμούς σετ, η
εξοικονόμηση έως και 38% είναι εγγυημένη!

H ναυαρχίδα αυτής της νέας συλλογής σετ δώρων: FOREO Skin Supremes Set με BEAR mini, UFO mini 2, μάσκα προσώπου UFO Glow Addict και SERUM SERUM. Η creme de la creme για μια ολοκληρωμένη, βελτιστοποιημένη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας με εγγυημένο αποτέλεσμα λάμψης! Επιπλέον, η ενισχυμένη, υψηλής τεχνολογίας θεραπεία μάσκας προσώπου του UFO mini 2 θα σας χαρίσει ενυδατωμένο, απαλό δέρμα. Χρησιμοποιήστε το μαζί με τη μάσκα προσώπου Glow Addict που περιλαμβάνεται στο σετ.

ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΑΜΠΑΝΙΑ. Ας στρέψουμε τώρα το βλέμμα μας στο τέλειο μπουντουάρ ομορφιάς και ευεξίας, καθώς αφιερώνουμε πολύτιμες στιγμές για να προετοιμάσουμε την επιδερμίδα μας για το μακιγιάζ της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, παρέα με μια… παλέτα σε φούξια χρώμα.

Αυτό το δεύτερο σετ FOREO Skin Supremes περιλαμβάνει το LUNA mini 3, την κατ’ εξοχήν συσκευή για τον απαλό και βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας ταυτόχρονα, για να αποκαλύψετε τη φυσική σας λάμψη. Χρησιμοποιήστε το μαζί με το Microfoam Cleanser της FOREO.

Επόμενο βήμα; Μια θεραπεία μάσκας προσώπου επαγγελματικού επιπέδου με το UFO mini 2 και τη μάσκα προσώπου Glow Addict, για μια έξτρα πινελιά ενυδάτωσης και λάμψης.

Η νέα συλλογή των σετ Skin Supremes περιλαμβάνει επίσης σετ αφιερωμένο στο ακνεϊκό και με κηλίδες δέρμα αλλά και το σετ LUNA play smart 2 και καθαριστικό με μικροαφρό για εύκολο και γρήγορο καθαρισμό. Οι λύσεις ομορφιάς και καλλυντικών της FOREO είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα στα Sephora.