SKINCARE TIPS BY FOREO 🪅 The Carnival Edition 🪅

Ενώ οι Απόκριες είναι μία πολύ αγαπητή εποχή, ταλαιπωρεί την επιδερμίδα όσων επιλέγουν καρναβαλικές εμφανίσεις με face painting. Τα προϊόντα face painting που χρησιμοποιούμε για να βάψουμε το πρόσωπο και να μεταμφιεστούμε συνήθως είναι χαμηλής ποιότητας, ενώ συχνά δε λείπουν οι υπερβολές, όπως το glitter ή η υπερβολική ποσότητα μακιγιάζ – σαν αποτέλεσμα, φράζουν οι πόροι, ταλαιπωρείται η επιδερμίδα κατά την αφαίρεση του μακιγιάζ ή αποκτούμε κοκκινίλες και ευαισθησίες.

Η FOREO προτείνει tips & tricks για τη μέγιστη φροντίδα της επιδερμίδας αυτήν την απαιτητική περίοδο!

ΑΡΙΣΤΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
Πριν, αλλά κυρίως μετά, τη χρήση face painting προϊόντων, ο εξονυχιστικός καθαρισμός του προσώπου είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητος. Μην αρκεστείτε στο ντεμακιγιάζ – χρησιμοποιήστε την αγαπημένη σας LUNA 4 συσκευή στο Gentle Mode ώστε να καθαριστούν οι ρύποι εις βάθος, χωρίς να ερεθιστεί η επιδερμίδα.

ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ
Κανένα μακιγιάζ δεν αναδεικνύεται όταν η επιδερμίδα είναι αφυδατωμένη – πόσο μάλλον ένα καρναβαλικό look που θα αφυδατώσει το πρόσωπο. Πριν την εφαρμογή μακιγιάζ, βεβαιωθείτε ότι θα δώσετε ένα boost ενυδάτωσης με τη χρήση του UFO 2 και την αγαπημένη σας UFO-activated smart sheet mask της FOREO, η οποία θα κλειδώσει την υγρασία του προσώπου.

ΙΔΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ
Απογειώστε το καρναβαλικό μακιγιάζ με το πιο juicy serum – το SERUM SERUM SERUM της FOREO! Για ένα πιο δραματικό αποτέλεσμα, συνδυάστε το με το BEAR που θα ανορθώσει τα ζυγωματικα σας και θα δώσει ξεχωριστό χαρακτήρα σε όποιο αποκριάτικο look κι αν υιοθετήσετε.