Το got2b όπως δεν το έχεις ξαναδεί!

Το παν είναι να εκφράζεις τη στάση και διάθεση σου με στυλ! Για αυτό το αγαπημένο σου got2b έρχεται φέτος να δώσει νέα ζωή στα μαλλιά και το στυλ σου με τις ανανεωμένες σειρές του.
Με πιο απλό και μοντέρνο σχεδιασμό με έντονα χρώματα έρχονται οι καινούριες συσκευασίες του got2b για να σου φτιάξουν τη διάθεση σε κάθε χρήση! Με έμφαση στη βιωσιμότητα και την ανακύκλωση, το got2b είναι φιλικό τόσο για το περιβάλλον όσο και για τον άνθρωπο. Οι ανανεωμένες φόρμουλες των προϊόντων του είναι vegan* με μεγαλύτερο ποσοστό συστατικών φυσικής προέλευσης** και πιο ουδέτερα αρώματα για χρήση τόσο από γυναίκες όσο και από άντρες.
Ωστόσο, το Got2b επιφυλάσσει μια ακόμη έκπληξη! Πιστό στις τάσεις της εποχής, κυκλοφορεί ένα νέο προϊόν για καλοσχηματισμένα φρύδια και τουφάκια, το got2b Glued 4 brows & edges Gel, για να μην μένεις ποτέ πίσω! Οι μικρές τριχούλες που εμφανίζονται στο στεφάνι του κεφαλιού σου και που άλλες φορές προσπαθούσες να “καμουφλάρεις”, πλέον όχι μόνο φανερώνονται, αλλά ενισχύουν ακόμα και τα πιο επίσημα χτενίσματά σου!

*χωρίς συστατικά ή παράγωγα ζωικής προέλευσης
**σε σχέση με τις προηγούμενες φόρμουλες