Αποχαιρετούμε την ENERGY COFFEE και υποδεχόμαστε την HELL ICE COFFEE

Oι ready-to-drink παγωμένοι καφέδες της κορυφαίας εταιρείας στην Ελλάδα* είναι πλέον διαθέσιμοι με νέο όνομα, πιο ομοιόμορφη, αναβαθμισμένη συσκευασία και βελτιωμένη συνταγή. Η δημοφιλής μάρκα παγωμένου καφέ, που ήταν γνωστή ως ENERGY COFFEE, θα διαθέτει πλέον τα προϊόντα της στα καταστήματα ως HELL ICE COFFEE, με πιο ισχυρή, ανεξάρτητη εμφάνιση και επικοινωνία από τη μητρική εταιρεία.

Η HELL λάνσαρε στην Ελλάδα τη σειρά ENERGY COFFEE το καλοκαίρι του 2020, με 3 γεύσεις. Η υψηλή ποιότητα, το γνήσιο ουγγρικό γάλα, τα εκχυλίσματα καφέ Arabica και Robusta και η αρμονική γεύση κέρδισαν γρήγορα την αγάπη των καταναλωτών: μέχρι το 2021, η σειρά ήταν πρώτη στην ελληνική αγορά λιανικής πώλησης έτοιμου παγωμένου καφέ, τόσο σε αξία όσο και σε αριθμό πωλήσεων και διατηρεί αυτή τη θέση εδώ και δύο χρόνια. Επιπλέον, τα ENERGY COFFEE αποτελούν πια μια μεγάλη οικογένεια στην Ελλάδα, καθώς οι λάτρεις του κλασικού παγωμένου καφέ μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε 7 γεύσεις.

Ωστόσο, λίγα χρόνια μετά το λανσάρισμα και την εκπληκτική πορεία της εταιρείας, ήρθε η ώρα οι δύο μεγάλες εταιρείες, HELL ENERGY και ENERGY COFFEE, να διαχωριστούν μεταξύ τους, τόσο στρατηγικά όσο και δημιουργικά. Σε πρώτη φάση, η σειρά αλλάζει όνομα, έτσι ώστε οι λάτρεις του παγωμένου καφέ να βρίσκουν πλέον πιο εύκολα τα προϊόντα στα ράφια ως HELL ICE COFFEE. Παράλληλα με την αλλαγή του ονόματος, θα ανανεωθεί και η συσκευασία του αλουμινένιου και πλήρως ανακυκλώσιμου κουτιού των 250 ml.

*όσον αφορά στις πωλήσεις (Nielsen 2022)