ΑQUA Carpatica: Ο Kόσμος μας γιορτάζει!

Στις 21, 22 και 23 Μαρτίου, γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Δασών, Νερού και Αρκούδας.

To ΑQUA Carpatica γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Δασών (21 Μαρτίου) γιατί προέρχεται από τα παρθένα, απάτητα, άγρια δάση των Καρπαθίων προτρέποντάς μας να σεβόμαστε και να προστατεύουμε τα δάση όλης της Γης ενάντια στις καταστροφές, την ρύπανση και την υπερεκμετάλλευση.

To ΑQUA Carpatica γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Νερού (22 Μαρτίου) γιατί είναι και αυτό νερό, φυσικό, αγνό, και με απίθανη γεύση, προτρέποντάς μας να σεβόμαστε και να μην ρυπαίνουμε τον υδροφόρο ορίζοντα σε όποιο μέρος της Γης, ώστε να το έχουμε άφθονο! Το AQUA Carpatica είναι το μόνο νερό στον κόσμο που αναβλύζει χωρίς νιτρικά (Φυσικώς Ανθρακούχο) ή σχεδόν χωρίς νιτρικά (Φυσικό Μεταλλικό).

To ΑQUA Carpatica γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα της Αρκούδας (23 Μαρτίου) γιατί πολύ απλά η Αρκούδα ζει ελεύθερα εδώ και αιώνες στα Καρπάθια, αποτελεί σύμβολο του AQUA Carpatica  – δείτε τη διαφήμισή του, ενώ μας προτρέπει να σεβόμαστε και να προστατεύουμε την άγρια ζωή και φυσικά τις αρκούδες σε όλο τον πλανήτη. Περισσότερες από 10.000 αρκούδες ζουν σήμερα στα Καρπάθια όρη. Το AQUA Carpatica στηρίζει, για τρίτη χρονιά, το έργο της μη κυβερνητικής, περιβαλλοντικής οργάνωσης Αρκτούρος που έχει ως στόχο την προστασία της άγριας πανίδας και του φυσικού περιβάλλοντος. Ιδρύθηκε ώστε να δώσει λύσεις στο τότε διαρκώς αυξανόμενο πρόβλημα της αιχμαλωσίας αρκούδων αλλά και των λύκων.

Προστατεύουμε τη φύση μας!

Μάθετε περισσότερα για το AQUA Carpatica