dermagenetic: Σάρωσε τα βραβεία στα Αesthetic Awards 2023 με 3 GOLD, 1 SILVER & 2 BRONZE

Η dermagenetic, δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη μοναδικών προϊόντων, που ενισχύουν τους αυτόλογους μηχανισμούς κυτταρικής επιδιόρθωσης. Με 28 χρόνια εμπειρία στη δημιουργία προϊόντων που προάγουν την υγεία του δέρματος, σάρωσε τα βραβεία στα Αesthetic Awards 2023, λαμβάνοντας 6 σημαντικές διακρίσεις με 3 GOLD, 1 SILVER και 2 BRONZE βραβεία.
Συγκεκριμένα, η 1η GOLD διάκριση στην κατηγορία “Best Antiaging Cream” ήλθε με την κρέμα-μάσκα Anagin, που ξεχωρίζει για το μείγμα προβιοτικών και ισχυρών αντιοξειδωτικών συστατικών της, η οποία συμβάλλει στην επαναφορά του περιγράμματος του προσώπου και στην αντιμετώπιση των έντονων γραμμών έκφρασης, επαναφέροντας άμεσα την νεανικότητα και τη σφριγηλότητα του προσώπου.
Η 2η GOLD διάκριση στην κατηγορία “Best Sunscreen Product” ήλθε με την αντηλιακή 3 σε 1 κρέμα, Elios Mat SPF 50, που περιέχει ενυδατική, αντιοξειδωτική, αντηλιακή δράση με mat αποτέλεσμα.
Την 3η GOLD διάκριση την έλαβε στην κατηγορία “Best Innovative Aesthetic Mesotherapy Device” με το προϊόν Dermamicron. Ένα καινοτόμο μηχάνημα, το οποίο αυξάνει τις κυτταρικές λειτουργίες με micro δονήσεις, αυξάνοντας τον κυτταρικό μεταβολισμό και την ενέργεια των κυττάρων.
Το SILVER βραβείο και 4ο κατά σειρά της dermagenetic, αφορά στην κατηγορία “Best Innovation Aesthetic Equipment” με το υπερπαλµικό laser αποτρίχωσης, Electra, το οποίο επιτρέπει την αποτελεσματική γρήγορη αποτρίχωση σε όλους τους τύπους δέρματος και χρωματισμού της τρίχας.
Τέλος, τα BRONZE βραβεία η dermagenetic τα έλαβε στις κατηγορίες “Best Mask” με την μάσκα Apotox και “Best Peeling” με το προϊόν Manssol Gel.
Η μάσκα Apotox είναι ένας πρωτοποριακός συνδυασμός βιομιμιτικών, αποτοξινωτικών συστατικών και exosomes που δρουν συνεργιστικά, ενισχύοντας τους φυσικούς μηχανισμούς άμυνας του δέρματος, προλαμβάνοντας την πρόωρη γήρανση. Αντίστοιχα, το Manssol είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο peeling που προσφέρει ουσιαστική και άμεση επιδιόρθωση της επιδερμίδας, προστατεύοντας και ενισχύοντας ταυτόχρονα το μικροβίωμά της.

Ο Founder της dermagenetic, Άγγελος Κανακόπουλος, παραλαμβάνει ένα από τα GOLD βραβεία