Επανάφερε τη νεότητα των μαλλιών σου με τη νέα σειρά Gliss Night Elixir!

Ο ειδικός στην επανόρθωση των μαλλιών σου εμπνευσμένος από τις τελευταίες τάσεις του Skinification, παρουσιάζει τη νέα σειρά Gliss Night Elixir, με τα Gliss Night Elixir Overnight Repair και Gliss Night Elixir Overnight Reconstruction, για ολική αναδόμηση των μαλλιών σου κατά τη
διάρκεια της νύχτας! Ναι, καλά άκουσες! Τη νύχτα! Γιατί όσο εσύ κοιμάσαι, η σειρά Gliss Night Elixir περιποιείται τα μαλλιά σου!
H νύχτα θα επαναφέρει τη νεότητα στα μαλλιά σου! Γνώριζες ότι η ανάπτυξη της τρίχας των μαλλιών σου επηρεάζεται πολύ από την ποιότητα του ύπνου σου; Όπως ακριβώς το δέρμα σου, έτσι και τα μαλλιά σου χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα και συστηματική προστασία. Η φόρμουλά της σειράς Gliss Night Elixir με το καινοτόμο σύστημα HaptIQ είναι ιδανική για την
καθημερινή περιποίηση των μαλλιών. Διεισδύει σε βάθος στην τρίχα κατά τη διάρκεια της νύχτας δημιουργώντας μικρο-δεσμούς από το εσωτερικό της. Με αυτόν τον τρόπο, προστατεύεται και διατηρείται η κερατίνη της τρίχας για αποτέλεσμα με διάρκεια!
Η εφαρμογή τους είναι πολύ απλή και εύκολη. Λίγο πριν ξαπλώσεις, δούλεψε 2 με 4 σταγόνες σε βρεγμένα ή στεγνά μαλλιά και άφησε να απορροφηθεί το προϊόν κατά τη διάρκεια της νύχτας. Απόλαυσε έναν ήρεμο ύπνο με το ανάλαφρο άρωμα λεβάντας, μανταρινιού και κέδρου. Το επόμενο πρωί, όταν ξυπνήσεις, απλά χτένισε τα μαλλιά σου και είσαι έτοιμη!
Για να αποκτήσεις τα υγιή και λαμπερά μαλλιά που πάντα ονειρευόσουν, αφέσου στην εντατική ενυδάτωση και περιποίηση των Gliss Night Elixir Overnight Repair και Gliss Night Elixir Overnight Reconstruction.