Έρχεται το 3rd WOMEN FORUM – Diversity & Inclusion

Η CLEON Conferences & Communications, διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το 3rd WOMEN FORUM – Diversity & Inclusion.
 
Το συνέδριο  θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023 στο DIVANI CARAVEL Hotel. Οι εργασίες του 3rd WOMEN FORUM, τελούνται υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Δημογραφικής & Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων, τoυ the BOARDROOM, του Συνδέσμου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδας (ΣΔΑΔΕ), του Hellenic Association of Women (HAWCT) και της WISTA Hellas.

Η δημιουργία κουλτούρας Diversity & Inclusion (διαφορετικότητας και συμπερίληψης)  στον εργασιακό χώρο μέσω της σταθερής δέσμευσης των επιχειρήσεων και των οργανισμών (ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τη δομή τους) προς την κατεύθυνση αυτή θα μπορέσει να επιτευχθεί μόνο όταν αυτή ενσωματωθεί στο σύνολο των λειτουργιών μιας εταιρείας και αποτελέσει καθημερινή πρακτική χωρίς παρεκκλίσεις.

Η θεματολογία του συνεδρίου
ΕΝΟΤΗΤΑ Ι: Η δημιουργία κουλτούρας Diversity & Inclusion στην εταιρεία – οργανισμό δημιουργεί ταλέντα

ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΙ: Ενδυνάμωση του D&I στην Διοίκηση: D&I πρακτικές ηγεσίας σε όλα τα επίπεδα -αλλαγή νοοτροπίας, αλλαγή και οικοδόμηση συμπεριφορών και σχετικών πρακτικών, ανάπτυξη και εξέλιξη εργαζομένων χωρίς αποκλεισμούς

ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΙΙ: Executives Panel. Ο ρόλος των αόρατων εμποδίων, των μη συνειδητών προκαταλήψεων (unconscious bias) των στερεοτύπων και ο ρόλος των ανδρών

ΕΝΟΤΗΤΑ ΙV: D&I Case Studies

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

info

Η CLEON Conferences & Communications ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2021. Διευθύνεται από τον Γρηγόρη Λεωνίδη που δραστηριοποιείται στον χώρο των συνεδρίων και της επικοινωνίας τα τελευταία 30 χρόνια έχοντας διοργανώσει πάνω από 100 εξειδικευμένα συνέδρια. Η εταιρεία εστιάζει στη διοργάνωση συνεδρίων υψηλού επιπέδου και προσφέρει υπηρεσίες επικοινωνίας για δικηγορικά γραφεία και επαγγελματικούς συνδέσμους.