Get the Look: Η Global Brand Ambassador της Estée Lauder, Ana de Armas στα βραβεία BAFTA 2023

LONDON, ENGLAND - FEBRUARY 19: Ana de Armas attends the EE BAFTA Film Awards 2023 at The Royal Festival Hall on February 19, 2023 in London, England. (Photo by Dominic Lipinski/Getty Images)

Στην 76η απονομή των Βρετανικών Βραβείων Κινηματογράφου (BAFTA) η Global Brand
Ambassador της Estée Lauder και υποψήφια για το βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού, Ana de Armas, εντυπωσίασε με έντονα ματ burgundy χείλη, λαμπερή επιδερμίδα, καλοσχηματισμένα φρύδια και έντονο eye liner.

H απόχρωση στα χείλη της Ana είναι ένας συνδυασμός του ΝΕΟΥ 24HR Stay-in-Place Lip Liner in Rebellious Rose της Estée Lauder (νέα σύνθεση που θα κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2023), σε όλη την επιφάνεια των χειλιών μαζί με την απόχρωση Don’t Stop από τη ΝΕΑ Συλλογή Pure Color Lipstick της Estée Lauder (νέα σύνθεση που θα κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2023), δημιουργώντας έτσι την τέλεια απόχρωση για το look.
H makeup artist της Ana, Mary Wiles, σχολίασε σχετικά με την εμφάνιση, «To φόρεμα της Ana είναι μία όμορφη και άκρως θηλυκή επιλογή. Θέλαμε να αντισταθμίσουμε αυτή τη ρομαντική διάθεση με ένα δυναμικό χρώμα στα χείλη, έντονα φρύδια και βλεφαρίδες, σε συνδυασμό με ένα σαγηνευτικό eye liner στα μάτια και ένα διακριτικό contour στο πρόσωπό της. Διατηρήσαμε την λάμψη στην επιδερμίδα έτσι ώστε να δείχνει λαμπερή, γεμάτη φρεσκάδα».

Η ΝΕΑ Συλλογή Pure Color Lipstick της Estée Lauder διαθέτει μία νέα, εξαιρετικά ενυδατική σύνθεση, μεγάλης διάρκειας, σε περισσότερες από 80 αποχρώσεις και μία εντυπωσιακή πολυτελή συσκευασία, εμπνευσμένη από τα πρώτα κραγιόν της Estée Lauder που κυκλοφόρησαν το 1960.