Γιορτάστε την Ημέρα της Γυναίκας βάζοντας λίγο παραπάνω “μαγεία” στη ζωή σας με τη βοήθεια της LG

Η LG Electronics (LG) είναι μια εταιρεία που νοιάζεται για τις γυναίκες και ενδιαφέρεται για τις καθημερινές ασχολίες και απολαύσεις τους.

Χάρη στο πρωτοποριακό ψυγείο ντουλάπα InstaView Door-in-Door™ και τις τεχνολογίες LinearCooling™ και DoorCooling+™ που διαθέτει, μπορείτε να διατηρείτε τα τρόφιμα φρέσκα, τραγανά και ζουμερά. Το LinearCooling™ μειώνει τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας και το
DoorCooling+™ προσφέρει ομοιόμορφη και γρήγορη ψύξη για φρεσκάδα μεγαλύτερης
διάρκειας.

Τα monitors της LG είναι ο ιδανικός partner in crime για κάθε γυναίκα που εργάζεται και αποζητά μια ευχέρεια στο καθημερινό multitasking. Ιδιαίτερα το σύστημα διπλής οθόνης LG Ergo Dual 27QP88D αναβαθμίζει τον χώρο που εργάζεστε, προσφέροντας λεπτομερείς εικόνες με ακρίβεια χρωμάτων κι εξασφαλίζοντας σε κάθε γυναίκα απρόσκοπτη, άνετη και ιδιαίτερα παραγωγική εργασία.

O απόλυτος σύμμαχός μας για να έχουμε έτοιμα και καθαρά τα αγαπημένα μας ρούχα είναι τα πλυντήρια-στεγνωτήρια της LG. Με το πάτημα ενός κουμπιού πραγματοποιούνται και πλύση και στέγνωμα, συνδυάζοντας δύο συσκευές σε μία. Τα πλυντήρια-στεγνωτήρια της LG ενσωματώνουν μια σειρά προηγμένων τεχνολογιών, που συμβάλλουν στην υψηλή φροντίδα των ρούχων.

Tέλος, απολαύστε  μοναδικές στιγμές θέασης σε Real 4K ανάλυση, με την τηλεόραση LG NANO816 και τα εκπληκτικά features της NANO, Pure Color και FILMMAKER MODE™  που
προβάλουν την ταινία μέσα από τη σκηνοθετική ματιά, χωρίς καμιά προσαρμογή στην
υφή ή σε άλλες οπτικές ρυθμίσεις.