H l’artigiano παρουσιάζει ένα δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα επαγγελματικής αποκατάστασης

Η l’artigiano σε συνεργασία με την παγκοσμίου φήμης Ιταλική Σχολή Accademia Pizzaioli, σχεδίασε και παρουσιάζει ένα δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης και αποκατάστασης που απευθύνεται σε ανέργους 18-30 ετών.

Το πρόγραμμα αποτελείται από πρακτική εκπαίδευση και εξειδίκευση σε τρεις διαφορετικές ειδικότητες, δίνοντας τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να ανακαλύψουν τα πάντα γύρω από τον συναρπαστικό χώρο της πίτσας. Για εκείνους που επιθυμούν να εργαστούν ως pizzaioli, μάγειρες ή υπεύθυνοι καταστήματος, η σύμπραξη της l’artigiano με την Accademia Pizzaioli Greece καταφέρνει να καλύψει κάθε προτίμηση και να τους παρέχει όλα τα απαραίτητα εφόδια, γνώσεις και εμπειρία.

Παράλληλα, από την 1η κιόλας ημέρα έναρξης του προγράμματος, οι συμμετέχοντες προσλαμβάνονται άμεσα από τη l’artigiano, ενώ με την ολοκλήρωση του δωρεάν εκπαιδευτικού προγράμματος, λαμβάνουν Πιστοποίηση Επαγγελματικής Κατάρτισης με την υπογραφή της παγκοσμίου φήμης Accademia Pizzaioli.

Αν κι εσείς επιθυμείτε να εκπαιδευτείτε και να πιστοποιηθείτε δωρεάν και ταυτόχρονα να γίνετε μέλος της δυναμικής και διαρκώς αναπτυσσόμενης ομάδας της l’artigiano, του κορυφαίου pizza delivery brand, κάντε την αίτησή σας ηλεκτρονικά, μ’ ένα κλικ εδώ.