H Stoiximan, Mεγάλος Xορηγός του Πρωταθλήματος της Super League, μέχρι το 2024-25

Ελίνα Αλεξοπούλου Communications & Fundraising Director Emfassis Foundation, Πάνος Κωνσταντόπουλος, Αντιπρόεδρος Stoiximan, Κάτια Κοξένογλου αναπληρώτρια Πρόεδρος Δ.Σ. Super League

Η Stoiximan αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό του Πρωταθλήματος της Super League, το οποίο έως και την αγωνιστική περίοδο 2024-2025, θα ονομάζεται Stoiximan Super League.

Η επίσημη παρουσίαση της χορηγικής συμφωνίας της Super League με τη Stoiximan
πραγματοποιήθηκε από την αναπληρώτρια πρόεδρο Δ.Σ. της Super League Κάτια Κοξένογλου και τον Πάνο Κωνσταντόπουλο, Αντιπρόεδρο της Stoiximan, όπου παρουσιάστηκε το αναλυτικό πλάνο της συνεργασίας, το οποίο πέρα από την ονοματοδοσία του κορυφαίου επαγγελματικού διασυλλογικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, περιλαμβάνει και κοινές πρωτοβουλίες για την εμπειρία του φιλάθλου καθώς και τη σύνδεση του αθλητισμού με την κοινωνική προσφορά.

Η αναπληρώτρια πρόεδρος Δ.Σ. της Super League Κάτια Κοξένογλου, στο πλαίσιο της ανακοίνωσης της χορηγικής συνεργασίας, σημείωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Super League την Stoiximan, ένα στρατηγικό εταίρο μας σε πολλά επίπεδα, καθώς η θεσμική συνεργασία μεταξύ της Stoiximan και της Super League περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, σήμανση στα γήπεδα, σημαντική τηλεοπτική και διαδικτυακή προβολή, όπως και έναν σχεδιασμό ενεργειών που αποσκοπούν στο κοινό καλό, αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο την τεράστια δυναμική του πιο δημοφιλούς αθλήματος στη χώρα μας. Μετά από ενέργειες της Διοίκησης της Super League και προσωπικά του προέδρου του Δ.Σ. Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και χάρη στην ομόφωνη απόφαση όλων των ομάδων, η Stoiximan αποτελεί πλέον το Μεγάλο Χορηγό της Super League».