Η Accademia Pizzaioli παρούσα στον παγκόσμιο διαγωνισμό Campionato del mondo di Pizza 2023

Η παγκοσμίου φήμης Iταλική Σχολή Accademia Pizzaioli Greece ήταν παρούσα για μια ακόμα χρονιά στον παγκόσμιο διαγωνισμό “Campionato del Mondo di Pizza” που πραγματοποιήθηκε από 20 έως 23 Φεβρουαρίου 2023 στο Ρίμινι της Ιταλίας, επιβεβαιώνοντας τη συστηματική συμμετοχή της σε σημαντικές διοργανώσεις διεθνούς βεληνεκούς.

Η συμμετοχή των δύο σπουδαστών της Accademia Pizzaioli στον διαγωνισμό απέσπασε τις καλύτερες εντυπώσεις, καθώς και τιμητική διάκριση για το γευστικό αποτέλεσμα ανάμεσα σε εκατοντάδες συμμετοχές από όλο τον κόσμο.

«Αισθανόμαστε μεγάλη υπερηφάνεια για τους σπουδαστές μας Κωνσταντίνο Αννούση και Γεώργιο Κούκη, που με την παρουσία τους στο διαγωνισμό τίμησαν τη Σχολή μας», δηλώνει η διοίκηση της Accademia Pizzaioli. Οι γνωριμίες που έκαναν με παγκόσμια ονόματα του χώρου, αποτέλεσαν, όπως λένε οι ίδιοι, αξέχαστη εμπειρία και ευκαιρία για να εξελίξουν στον τόπο τους, την τέχνη του Pizzaiolo.

Η φημισμένη Accademia Pizzaioli εγκαταστάθηκε στην Αθήνα τον Ιούλιο του 2017 για να προσφέρει ευέλικτα προγράμματα σπουδών και σεμινάρια ιταλικής γαστρονομίας με κύρος και διεθνή αναγνώριση. Η ακαδημία απευθύνεται σε επαγγελματίες που θέλουν να τελειοποιήσουν τις γνώσεις τους στην τέχνη της ιταλικής κουζίνας, αλλά και σε ερασιτέχνες με πάθος για την ιταλική κουλτούρα.