Η Indian Motorcycle παρουσιάζει το νέο Sport Chief, ανεβάζοντας τον πήχη για τα αμερικανικά V-Twin Performance Cruisers

Το νέο Sport Chief συνδυάζει το διαχρονικό αμερικανικό στυλ με ποιοτικά εξαρτήματα
προσανατολισμένα στις επιδόσεις, όπως τα αμορτισέρ FOX® Piggyback, τα ανεστραμμένα μπροστινά πιρούνια KYB®,Διπλού δίσκου φρένα Brembo® και πολλά άλλα.

Η Indian Motorcycle, η πρώτη εταιρεία μοτοσυκλετών της Αμερικής, παρουσίασε σήμερα την πιο επιθετική εκδοχή του εμβληματικού Indian Chief με το λανσάρισμα του Sport Chief. Βασισμένη σε μία από τις πιο ιστορικές και επιδραστικές μοτοσικλέτες όλων των εποχών, η 2023 Sport Chief ανεβάζει τον πήχη για τα αμερικανικά V-Twin cruisers επιδόσεων μέσω κορυφαίων εξαρτημάτων προσανατολισμένων στις επιδόσεις και διαχρονικού, αμερικανικού στυλ.

Κατά τον σχεδιασμό του Sport Chief, η Indian Motorcycle έθεσε ως στόχο τις επιδόσεις,
χρησιμοποιώντας τα καλύτερα εξαρτήματα από δοκιμασμένες μάρκες. Με το ανεστραμμένο μπροστινό πιρούνι KYB®, το οποίο παρουσιάζεται επίσης στα μοντέλα Indian Challenger, το Sport Chief προσφέρει ανώτερο χειρισμό και κορυφαίες επιδόσεις οδήγησης. Τα φρένα της Sport Chief με διπλούς δίσκους, τέσσερα έμβολα, ημι-πλεγματικές δαγκάνες, ακτινικής τοποθέτησης Brembo® προσφέρουν δύναμη φρεναρίσματος που εμπνέει εμπιστοσύνη, ενώ τα πίσω αμορτισέρ FOX® piggyback αυξάνουν τη διαδρομή στα 100 mm και αυξάνουν τη γωνία κλίσης στις 29,5 μοίρες, σε σύγκριση με άλλα μοντέλα Indian Chief.