Η Tommy Hilfiger συστήνει τη συλλογή TOMMY JEANS DENIM PROGRESSED BAGGY JEANS και STREET STYLES για την άνοιξη του ’23

Η Tommy Hilfiger ανακοινώνει με μεγάλο ενθουσιασμό την έναρξη του επόμενου κεφαλαίου του Denim Progressed, της πλατφόρμας TOMMY JEANS που παίρνει θέση υπέρ του προοδευτικού denim.
Ξεκινώντας από τον Φεβρουάριο του 2023, το brand διατηρεί ζωντανές τις hip-hop ρίζες του και το denim στον πυρήνα του, παρουσιάζοντας baggy jeans και σύγχρονο streetwear.
Οι φαρδιές γραμμές, η Νέα Υόρκη και το hip-hop ήταν πάντα συνυφασμένες με την ιστορία της TOMMY JEANS. Αυτοί οι μακροχρόνιοι δεσμοί αγκαλιάζονται σε μια συλλογή με προοδευτικά denim και street styles. Οι απροσδόκητες σχεδιαστικές ανατροπές και οι σύγχρονες φαρδιές αναλογίες κάνουν ένα statement στη σύγχρονη αυτοέκφραση – καθώς το brand συνεχίζει να προωθεί αυτό που είναι το επόμενο βήμα.
Must-have κομμάτια αποτελούν το τζιν Aiden για τους άνδρες και το κόψιμο Daisy για τις γυναίκες. Το Aiden διαθέτει oversized εφαρμογή και drop crotch, ενώ το Daisy στέκεται χαμηλά στους γοφούς με baggy leg , δίνοντας μια σύγχρονη εκδοχή στην prep κληρονομιά της TOMMY JEANS. Είτε με φαρδιά γραμμή, είτε με το εμβληματικό straight leg, είτε με microskirt είτε με oversized bomber, η ευρύτερη γκάμα denim συνεχίζει να διαδραματίζει κεντρικό ρόλο παρέχοντας στους καταναλωτές τα εργαλεία για να εκφράζονται. Το denim υποστηρίζεται από το statement-making Chicago windbreaker, τα τολμηρά ριγέ μπλουζάκια, τα εμπνευσμένα από το skate shorts και μπλουζάκια, καθώς και τα λαμπερά bombers και πουλόβερ.