“ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ;”

Με μια σύγχρονη «κωμωδία», η νεοσύστατη δημοτική θεατρική ομάδα της Ν. Περάμου – ΔΗΚΕΔΗΜΕ, συστήνεται για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό και υπόσχεται άφθονο αναπάντεχο γέλιο!

Η παράσταση με τίτλο «Πού είναι ο γιατρός;» σε σκηνοθεσία, διασκευή και πρωτότυπων κειμένων της Ευγενίας Σάλτα, βασίζεται στη θεατρική γαλλική κωμωδία «TOC TOC» του συγγραφέα Laurent Baffie.

Το έργο αυτό αποτελεί την πρώτη ολοκληρωμένη θεατρική απόπειρα για τη νέα Δημοτική θεατρική Ομάδα της Ν. Περάμου – ΔΗΚΕΔΗΜΕ.

Πρόκειται για μία εκρηκτική συνύπαρξη χαρακτήρων με ακραία χαρακτηριστικά. Όλοι οι ήρωες πάσχουν από κάποια εμμονική διαταραχή και αποτελούν μοναδικές περιπτώσεις.

Η πλοκή του έργου περιστρέφεται γύρω από μία ομάδα ατόμων που πάσχουν από ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή (OCD).
Οι ήρωες του έργου δυσκολεύονται να ζήσουν απαλλαγμένοι από τις εμμονές και τα τικ τους. Όταν μέσα από διαφορές, αντιθέσεις και διαφωνίες έρχονται σε επαφή με την πραγματικότητα, δηλαδή έξω από τα σύνορα της μέχρι τώρα αποκλίνουσας συμπεριφοράς τους, αντιδρούν, εκπλήσσονται και αδυνατούν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.
Οι ήρωες έχουν ραντεβού με έναν διακεκριμένο, παγκοσμίου φήμης ψυχίατρο, που υπόσχεται να τους βοηθήσει, να γίνουν καλά. Όταν, όμως, φτάσουν στο ιατρείο του, εκείνος λείπει λόγω απρόοπτου γεγονότος και έτσι εκείνοι μένουν όλοι μαζί στο σαλόνι του ιατρείου, να τον περιμένουν.

Στο Κέντρο Πολιτισμού «ΠΕΡΑΜΟΣ». 31 Μαρτίου, 1, 2 Απριλίου 2023. Ώρα Έναρξης: 21:00. Για άνω των 12 ετών. Είσοδος ελεύθερη.