Στις 10 Μαρτίου το ΑΝΤ1+ και η Γεωργία Καλτσή ρολάρουν «Στα 4»

Πικάντικη, πνευματώδης και αυθάδικη, η νέα πρωτότυπη ελληνική σειρά με τίτλο «Στα 4» κάνει πρεμιέρα στις 10 Μαρτίου με διπλό επεισόδιο αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+. Σε παραγωγή των Antenna Studios, πρόκειται για μια επιδραστική κωμωδία, που αλλάζει τα δεδομένα στην ελληνική μυθοπλασία, στηρίζοντας τη συμπερίληψη και την προσβασιμότητα τόσο σε επίπεδο παραγωγής, όσο και θεματολογίας.

Το «Στα 4» παρουσιάζει την καθημερινότητα των ανθρώπων με αναπηρία με αμεσότητα, φρέσκια προσέγγιση και ιδιαίτερο χιούμορ. Την κεντρική ηρωίδα της ιστορίας, τη Στέλλα, υποδύεται η Γεωργία Καλτσή, για την οποία η ανεξάρτητη διαβίωση, η αυτονομία και η κατάρριψη των προκαταλήψεων απέναντι στα άτομα με αναπηρία είναι πλέον αποστολή ζωής. Αθλήτρια σε αμαξίδιο, μοντέλο, εκπαιδεύτρια ΑμεΑ, influencer, τώρα και ηθοποιός, η Γεωργία βρίσκει κάθε μέρα τη δύναμη να απομυθοποιεί την αναπηρία και να αποδεικνύει ότι η περιθωριοποίηση των ατόμων με αναπηρία είναι δικό μας κατασκεύασμα.

Μέσα από αυτή την ιστορία, η Γεωργία έρχεται για να περάσει το δικό της μήνυμα και να δώσει σε όλους μας να καταλάβουμε ότι η κοινωνία ισότιμων πολιτών δεν είναι κάποιο μεγάλο «στοίχημα» που πρέπει να κερδίσουμε, αλλά αυτονόητο δικαίωμα και υποχρέωση.

Δείτε το trailer στο YouTube του ΑΝΤ1+.