Το ArGOODaki των Goody’s Burger House χάρισε την αγάπη του στο Σωματείο «Ανοιχτή Αγκαλιά» και τα παιδιά των ακριτικών περιοχών

Φέτος το ArGOODaki, ο καθιερωμένος θεσμός κοινωνικής προσφοράς των Goody’s Burger House, στήριξε το σωματείο των Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής/Ιατρικής «Ανοιχτή Αγκαλιά», ταξιδεύοντας την αγάπη και μοιράζοντας χαμόγελα στα παιδιά των ακριτικών περιοχών. Για ακόμα μια χρονιά, με τη βοήθεια όλων, το ArGOODaki  ολοκλήρωσε άλλο ένα έργο, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη σημασία της προσφοράς και της αλληλεγγύης.

Στο πλαίσιο ειδικής τελετής που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Σωματείου «Ανοιχτή Αγκαλιά», η ομάδα των Goody’s Burger House παρέδωσε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό για την ενίσχυση της κινητής μονάδας αλλά και του προγράμματος προσυμπτωματικού ελέγχου «Υποστηρίζουμε τη Ζωή». Η ημέρα συνέπεσε με τον εορτασμό των 30 χρόνων από την ίδρυση του Σωματείου, ο οποίος συνοδεύτηκε από ένα γεύμα και πολλά δώρα ArGOODaki που προσέφεραν τα Goody’s Burger House στα παιδιά και τους εθελοντές.