Το «Four Hands Dinner» στο εστιατόριο «MFlavours» του Athens Capital Hotel-MGallery Collection υπόσχεται να ενώσει αρμονικά την ελληνική με τη γαλλική κουζίνα

Μια μοναδική εμπειρία υψηλής γαστρονομικής απόλαυσης με την υπογραφή του Executive Chef του ξενοδοχείου, Δημήτρη Μπούτσαλη, και του προσκεκλημένου Γάλλου Chef Clément Convard του εστιατορίου «Le Cénacle» του ξενοδοχείου La Cour des Consuls Hotel & Spa-MGallery Collection στην Τουλούζη, που έχει βραβευτεί με αστέρι Michelin, θα προσφέρει το Athens Capital Hotel – MGallery Collection, την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023, στο βραβευμένο «MFlavours», το ατμοσφαιρικό εστιατόριο που βρίσκεται στον 9 ο όροφο του ξενοδοχείου.
Στην ανοικτή κουζίνα του εστιατορίου, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να
παρακολουθήσουν τους δύο διακεκριμένους Chef να συνεργάζονται αρμονικά για τη δημιουργία ενός μενού υψηλών απαιτήσεων, γεύσης και αισθητικής που παντρεύει την ελληνική με τη γαλλική κουζίνα και αναδεικνύει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τα διαχρονικά υλικά της μεσογειακής κουζίνας και κουλτούρας. Το γευστικό ταξίδι θα ξεκινήσει στις 20:00, με τους επισκέπτες να απολαμβάνουν ένα ποτήρι σαμπάνιας Deutz, ενώ τα πλούσια πιάτα του μενού θα συνοδεύονται από εκλεκτά ελληνικά και γαλλικά κρασιά, προσεκτικά επιλεγμένα σε συνεργασία με την εταιρεία Deals SA, που από το 1986 αποτελεί τον κρίκο της γεύσης στην εφοδιαστική αλυσίδα. Για κρατήσεις, αναφορικά με το «Four Hands Dinner», επικοινωνήστε στο 214 444 2000 ή με την ηλεκτρονική διεύθυνση HB3X8-FB@accor.com