Tom Ford | Νέο Electric Cherry

Το Electric Cherry, ζωηρό και ρομαντικό, συνδυάζει την πλούσια πικρή νότα κερασιού Morello με συναρπαστικό τζίντζερ, ενώ το γιασεμί sambac δελεάζει με το μαγευτικό του άρωμα.

EAU DE PARFUM: Το ELECTRIC CHERRY μαγνητίζει με την απολαυστική έκρηξη των φωτεινών αποχρώσεών του! Το άρωμα, συνδυάζει την πλούσια πικρή νότα κερασιού Morello με συναρπαστικό τζίντζερ, ενώ το γιασεμί sambac δελεάζει με το μαγευτικό του άρωμα. Το σαγηνευτικό musk, απελευθερώνει μια ζεστή ανάσα, που συνδυάζεται με πικάντικο ροζ πιπέρι.
Το ELECTRIC CHERRY περικλείεται στην πολυτελή, εμβληματική συσκευασία της σειράς
Private Blend, σε λαμπερό κόκκινο χρώμα. Το άρωμα διατίθεται σε 30ml & 50ml, αποτελώντας ένα πολύτιμο αντικείμενο που θα κοσμήσει κάθε προσωπικό χώρο περιποίησης.

ULTRA-SHINE LIP COLOR: Το Ultra-Shine Lip Color στη ζωηρή απόχρωση Electric Cherry, είναι μια ανάλαφρη σύνθεση για τα χείλη με έντονη απόδοση χρώματος και λάμψης. Αυτή η σύνθεση για τα χείλη συνδυάζει την απρόσκοπτη εφαρμογή ενός κραγιόν, τη λαμπερή γυαλάδα ενός gloss και την αναζωογονητική, μαλακτική υφή ενός lip balm.

EYE COLOR QUAD: Η Eye Color Quad τονίζει το βλέμμα με σαγηνευτικές, πολυδιάστατες αποχρώσεις. Η Eye Color Quad στην απόχρωση Electric Cherry περιλαμβάνει λαμπερές σκιές ματιών με υψηλή απόδοση χρώματος, που γίνονται ένα με την επιδερμίδα. Το αποτύπωμα “TF” πάνω στη σκιά υποδηλώνει ότι οι αποχρώσεις μπορούν να εφαρμοστούν υγρές για πιο τολμηρή απόδοση – ή στεγνές για απαλό, εύκολα διαβαθμισμένο, πολυδιάστατο φινίρισμα.