“Women can Fight”

Μια νέα διοργάνωση στον χώρο των μαχητικών αθλημάτων είναι γεγονός. Εμπνευστές της ιδέας είναι οι κ.κ. Κατσούλης Γιάννης, προπονητής μαχητικών αθλημάτων και ιδρυτής της ομάδας THE FIGHT CORNER, Περιβολάρης Λάζαρος, προπονητής μαχητικών αθλημάτων και ιδρυτής της σχολής Boxing Club Χαλκίδα και Καπετανάκης Θοδωρής, προπονητής μαχητικών αθλημάτων, ιδρυτής της ομάδας THE CORE FIGHTEAM και ιδιοκτήτης της αθλητικής εγκατάστασης THE CORE SPORTS CENTER στο Περιστέρι.
“Σκοπός μας είναι η πραγματοποίηση μιας διοργάνωσης μαχητικών αθλημάτων με στόχο την ανάδειξη της μαχητικότητας των γυναικών, μέσω αγώνων επίδειξης μαχητικών αθλημάτων.
Φιλοσοφία και βούλησή μας είναι η ευαισθητοποίηση και η ενεργοποίηση των γυναικών και όχι μόνο, αλλά και η ανάδειξη τη γυναικείας δυναμικότητας σε όλο της το φάσμα μέσα στην κοινωνία, μέσω του αθλητισμού”.
“Women can Fight” είναι το όνομα της διοργάνωση και θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαρτίου 2023, στο χώρο του THE CORE SPORTS CENTER, Γιαννιτσών 97-99 στο Περιστέρι.
Η διοργάνωση θα είναι αφιερωμένη στον σκοπό και το έργο του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για τη σημασία της πρόληψης στην υγεία κάθε γυναίκας, αλλά και την προσφορά υπέρ του σκοπού και του έργου του συλλόγου, καθώς όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια της διοργάνωσης θα προσφερθούν ως δωρεά σε αυτό.