Η ΑΒ μαζί με τους πελάτες της προσέφεραν 25.974€ στα παιδιά της ΑΜΥΜΩΝΗΣ

Συνολική δωρεά ύψους 25.974€ συγκεντρώθηκε από τα σοκολατένια Αβγά της ΑΒ εν όψει του Πάσχα, μια πρωτοβουλία η οποία αγκαλιάστηκε ιδιαίτερα από τους πελάτες της ΑΒ. Με την αγορά κάθε Πασχαλινού Αβγού ΑΒ, οι πελάτες συνεισέφεραν τα 0,30 € της αξίας τους στην “Αμυμώνη’’, ενώ η ΑΒ Βασιλόπουλος διπλασίασε το ποσό που συγκεντρώθηκε.
Για άλλη μια χρονιά, η ΑΒ απέδειξε ότι προτεραιότητά της και αυτές τις γιορτινές μέρες ήταν δεκάδες παιδιά που την είχαν πραγματικά ανάγκη. Τα Πασχαλινά Αβγά ήταν διακοσμημένα με πολύχρωμες ζωγραφιές που προσέφεραν τα παιδιά των υπαλλήλων της ΑΒ, με σκοπό να σκορπίσουν χαμόγελα και να στηρίξουν έμπρακτα το δικαίωμα των παιδιών με πρόσθετες αναπηρίες στην αξιοπρεπή διαβίωση και εκπαίδευση.
Η Αμυμώνη είναι ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με προβλήματα οράσεως και πρόσθετες αναπηρίες. Δραστηριοποιείται κυρίως στην περιοχή της Αττικής και μέσω του προγράμματος της Πρώιμης Παρέμβασης παρέχει υπηρεσίες σε όλη την Ελλάδα. Στόχος του Συλλόγου είναι να διασφαλίσει ότι τα παιδιά με πρόσθετες αναπηρίες εξασφαλίζουν ίσες ευκαιρίες στη μόρφωση και τη ζωή. Μέχρι σήμερα 500 οικογένειες και παιδιά έχουν δεχθεί υποστήριξη, ενώ οι ωφελούμενοι συνολικά ξεπερνούν τους 2000.