Η πρώτη ελληνική πλατφόρμα που σπάει τα ταμπού κοινωνίας και αγοράς External Inbox

Η πρώτη διαδικτυακή πλατφόρμα υπηρεσιών γραφείων τελετών, παρουσιάστηκε στο τελευταίο επεισόδιο του Dragons Den του ΑΝΤ1.

Τι είναι όμως το e-teletes, τι διαφορετικό προσφέρει και γιατί όλοι οι  dragons εκφράστηκαν με κολακευτικά λόγια για την ιδέα;  Δεν πρόκειται  για ένα γραφείο τελετών.  Είναι η διαδικτυακή εφαρμογή που προσφέρει τις  ποιοτικότερες υπηρεσίες γραφείων τελετών, άμεσα και κοστολογημένα.

Όταν συμβεί το μοιραίο, η διαδικασία εύρεσης της ποιοτικότερης λύσης  μπορεί να είναι επίπονη και χρονοβόρα ενώ τα συναισθήματα για τον άνθρωπό μας, πλημμυρίζουν τη σκέψη μας. Πλέον, σε χρόνο μηδέν με 3 clicks (1: περιοχή, 2: πακέτο, 3: τρόπος επικοινωνίας-αγοράς) επιλέγεις  την υπηρεσία που επιθυμείς ανάμεσα σε τρία προκαθορισμένα πακέτα και η
έμπειρη οικογενειακή επιχείρηση γραφείου τελετών – αποκλειστικός  συνεργάτης του e-teletes – αναλαμβάνει τις λεπτομέρειες.

Σε μια εποχή όπου όλες οι υπηρεσίες και τα προϊόντα προσφέρονται από το  internet και το κινητό μας, η startup www.e-teletes.gr υπάρχει για να  μας βοηθήσει στην πιο δύσκολη στιγμή. Με τις κλασικές υπηρεσίες  θρησκευτικής και πολιτικής κηδείας και εναλλακτικές όπως αποτέφρωση, επαναπατρισμός αλλά και προγραμματισμός κηδείας, η πλατφόρμα έρχεται να
προδιαγράψει το μέλλον στην προσφορά μιας υπηρεσίας-ταμπού.