Νέα συλλογή Therinós με έμπνευση από το μεσογειακό καλοκαίρι!

Η νέα συλλογή Therinós εμπνέεται από το vibe και τα χρώματα του μεσογειακού καλοκαιριού!

H therinós, εμπνευσμένη από το ελληνικό καλοκαίρι, κυκλοφόρησε το 2021 την πρώτη της capsule συλλογή με one-piece μαγιό τα οποία είχαν σχεδιαστεί για να φοριούνται όλη την ημέρα, από το πρωί στην πισίνα, την παραλία μέχρι και τις βραδινές εξόδους.

Η συλλογή και το mood αντλούσαν έμπνευση από το στυλ της μεσογειακής ριβιέρας και iconic προσωπικότητες της δεκαετίας του ’60 και ’70 και στόχος του brand ήταν να δημιουργήσει διαχρονικά σχέδια που κολακεύουν και αναδεικνύουν τη θηλυκή σιλουέτα. Στην SS22 συλλογή το brand διατήρησε το Grecian chic χαρακτήρα του, έχοντας ως νέο σημείο αναφοράς και έμπνευσης τις γυναικείες φιγούρες του Μινωικού πολιτισμού, κάτι που αποδόθηκε μέσω μιας βαθιά γήινης παλέτας και δυναμικών μεταλλικών στοιχείων και λεπτομερειών σε ολόσωμα και μπικίνι.

Φέτος η therinós λανσάρει την τρίτη της συλλογή μαγιό εμπνευσμένη από το vibe και τα χρώματα του μεσογειακού καλοκαιριού, τον γαλανό αθηναϊκό ουρανό και τη χρωματική βεντάλια της ελληνικής φύσης. Βιολετί, φούξια, λευκό και έντονο μπλε ραφ σε φίνες υφές και περίτεχνα σχέδια με το χαρακτηριστικό πλισέ και οι γεωμετρίες να κυριαρχούν και πάλι ως βασικά στοιχεία της συλλογής.

Πιστή στις μεσογειακές της ρίζες, η εταιρία χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας υφάσματα από
τη Bergamo της Ιταλίας ενώ η παραγωγή παραμένει αποκλειστικά σε εξειδικευμένα ατελιέ στην Ελλάδα.

Φέτος, η εταιρία που αρχικά είχε έδρα μόνο στο Ντουμπάι, ενισχύει τους δεσμούς της με την ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά αποκτώντας θυγατρική εκπροσώπηση στην Ελλάδα, απευθυνόμενη σε πελάτες χονδρικής πώλησης  μέσω του γνωστού AP showroom που εκπροσωπεί τα μεγαλύτερα σχεδιαστικά brands της Ελλάδας.

Η συνεργασία της therinós με τη Liana Camba

Μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα των μαγιό therinós τα προηγούμενα έτη στις μπουτίκ της Liana Camba, τα δύο brands αποφάσισαν να συνεργαστούν σχεδιαστικά δημιουργώντας μια μοναδική συλλογή resort wear που ταιριάζουν απόλυτα με τα μαγιό therinós, προσφέροντας στους πελάτες τους πολυτελή σύνολα που συνδυάζονται αρμονικά τόσο σε υφές όσο και σε χρώματα. Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας γιορτάζεται στη συλλογή SS23, η οποία συνδυάζει τη μακρόχρονη εμπειρία και την δεξιοτεχνία που χαρακτηρίζει τα σχέδια της Liana Camba με την κοσμοπολίτικη  προσωπικότητα των μαγιό therinós. Η συλλογή LianaCamba x therinós resort wear περιλαμβάνει καφτάνια, αέρινες παντελόνες, κιμονό και θηλυκά φορέματα φτιαγμένα από μεταξωτά και φίνα υφάσματα σε ζωηρές αποχρώσεις και συνδυασμούς tone-on-tone με τα μαγιό, δημιουργώντας μία συλλογή εξαιρετικά versatile και υψηλής αισθητικής.

info

Οι συλλογές therinós SS23 Swimwear & Liana Camba x therinós Resort-wear διατίθενται online και σε επιλεγμένες μπουτίκ και θέρετρα στην Ελλάδα, το Ντουμπάι, το Bodrum και το Saint Tropez.
therinos-resort-wear.com