Πρεμιέρα για τη «ΖΩΗ» και τη Μαρία Καβογιάννη στο ΑΝΤ1+

Στέλιος Κοτιώνης - Εκτελεστής Παραγωγός της σειράς, Μαρία Καβογιάννη, Δωροθέα Πασχαλίδου - Σκηνοθέτης και Σεναριογράφος της σειράς, Γιάννης Δώνος - Υπεύθυνος της σειράς από το ANT1+

Το νέο ΑΝΤ1+ Original «ΖΩΗ», με τη Μαρία Καβογιάννη, έρχεται αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+ στις 7 Απριλίου με διπλό επεισόδιο. Η νέα σειρά παρουσιάστηκε την Πέμπτη, 30 Μαρτίου, στα Village Cinemas του The Mall Athens, σε μια αποκλειστική προβολή των δύο πρώτων επεισοδίων. Πρωταγωνιστές και συντελεστές της σειράς, διακεκριμένοι δημοσιογράφοι, αλλά και αγαπημένοι ηθοποιοί από το κορυφαίο cast της σειράς έδωσαν το «παρών» και έκαναν δηλώσεις, εκθειάζοντας το ταλέντο της Μαρίας Καβογιάννη και το μοναδικό, πρωτότυπο δημιούργημα της Δωροθέας Πασχαλίδου.

Στο τέλος της προβολής, το κοινό χειροκρότησε με ενθουσιασμό και συγκίνηση, ενώ δεν έλειψαν τα θετικά σχόλια για τη μοναδική κινηματογραφική ποιότητα της παραγωγής, για τη μουσική, αλλά και για το υποκριτικό ταλέντο των πρωταγωνιστών. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος ηθοποιών από το all-star cast της σειράς: Μαρία Καβογιάννη, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Κώστας Φιλίππογλου, Γιάννης Σοφολόγης, Τάσος Παλαντζίδης, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Ορέστης Χαλκιάς, Melia Kreiling, Τάνια Τρύπη, Τάνια Τσανακλίδου, Ταμίλα Κουλίεβα, Τόνια Σωτηροπούλου, Γιώργος Χρανιώτης, Αναστασία Παντούση, Γιώργος Κοψιδάς, Πάνος Μουζουράκης, Κωστής Μαραβέγιας, Λάζαρος Καρανάσιος, Δάφνη Αλεξάντερ, Γιάννα Τερζή, Κατερίνα Χέλμη, Κίμωνας Κουρής, Τριανταφυλλιά Ταμπαλιάκη, Χρήστος Κοντογεώργης, Άκης Σακελλαρίου και πολλοί ακόμα.

Η νέα μεταφυσική κωμωδία «ΖΩΗ» θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+ την Παρασκευή 7/4 με διπλό επεισόδιο. Δείτε το επίσημο trailer στο YouTube του ΑΝΤ1+ εδώ: https://youtu.be/cz78VNG6mAs.