Το “Bread Factory” στηρίζει τη Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό “M.A.μ.Α”

Ζήνα Κουτσελίνη - Έλσα Κουκουλίδου - Φαίη Σκορδά - Χάρης Σιανίδης - Ελένη Γεωργιάδου Στεφανάκη

Το “Bread Factory” και ο ιδιοκτήτης του Ηλίας Πετρόπουλος, μαζί με τους μετόχους Παναγιώτη Δημητρόπουλο και Θάνο Κολοκυθά δείχνοντας την κοινωνική τους ευαισθησία, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Αυτισμού, διοργάνωσαν ένα charity event με σκοπό την ενίσχυση της Μέριμνας Ατόμων με Αυτισμό “M.A.μ.Α”, προσφέροντας την οικονομική τους αρωγή για την ενίσχυση των εγκαταστάσεων του συλλόγου.

Με charity ambassadors της ενέργειας την Φαίη Σκορδά και την Ζήνα Κουτσελίνη, που υποστήριξαν θερμά αυτή την πρωτοβουλία, πραγματοποιήθηκε ένα μοναδικό charity event στις εγκαταστάσεις ενός εκ των καταστημάτων της αγαπημένης αλυσίδας “Bread Factory”, στο Μαρούσι. Εκλεκτοί καλεσμένοι από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο έδωσαν το παρών, παρουσία αντιπροσωπείας του διοικητικού συμβουλίου Μέριμνας Ατόμων με Αυτισμό “M.A.μ.Α” αλλα και της κ. Έλσας Κουκουλίδου, εθελόντριας του συλλόγου και θείας του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού, στη μνήμη του οποίου έχει αποκτηθεί το λεωφορείο του συλλόγου για τις ανάγκες των παιδιών του ΚΔΑΠ αλλά και τις Μέριμνας γενικότερα, με πρωτοβουλία της γνωστής παρουσιάστριας Ζήνας Κουτσελίνη και της κοινωνικής εκπομπής της “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

Ο πιο σύγχρονος χώρος, που συνδυάζει Bakery, patisserie, gelateria, coffee corner, restaurant και delicatessen store “Bread Factory”, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης καθιέρωσε το #FOODFORTHOUGHT, μια σειρά απο φιλανθρωπικές ενέργειες, δείχνοντας την ισχυρή του υποστήριξη σε κοινωνικά θέματα. Η υποστήριξη της Μέριμνας Ατόμων με Αυτισμό “M.A.μ.Α”, ήταν μόνο μια από τις προγραμματισμένες ενέργειες της χρονιάς. Το “Bread Factory” έχει ήδη βοηθήσει στην ενίσχυση δεκάδων ιδρυμάτων και οργανισμών, όπως το νοσοκομείο παίδων ”Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ’’, το “Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α” ορίζοντες, τα “ΚΑΠΗ Αμαρουσίου”, τον Σύλλογο τυφλών ”ΦΑΡΟΣ’’, το “Χριστοδούλειο Ορφανοτροφείο” κ.α και θα συνεχίσει να συμβάλλει ενεργά σε δράσεις αντιμετώπισης κοινωνικών προβλημάτων.

Θάνος Κολοκυθάς – Ελένη Δαμάσκου – Ελένη Γεωργιάδου Στεφανάκη – Κατερίνα Στικούδη – Παναγιώτης Δημητρόπουλος – Ηλίας Πετρόπουλος