Απολαύστε το καλοκαίρι στην Μύκονο με Uber Boat

Η Uber ανακοίνωσε την έναρξη μιας νέας υπηρεσίας Boat στην Μύκονο, κατά τη διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης παρουσίασης προϊόντων της εταιρείας, του Go-Get 2023, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Νέα Υόρκη. Διαθέσιμο από τα μέσα Ιουνίου έως τον Οκτώβριο, το Boat θα αποτελεί κατά παραγγελία υπηρεσία, την οποία θα λειτουργεί τοπικός αδειοδοτημένος φορέας και θα είναι διαθέσιμη μέσω της εφαρμογής Uber. Οι χρήστες της εφαρμογής θα μπορούν να κάνουν κράτηση για εκδρομές με ένα ταχύπλοο με το πάτημα ενός κουμπιού ώστε να μετακινηθούν σε διάφορα σημεία της Μυκόνου εύκολα και αξιόπιστα.
Η νέα αυτή υπηρεσία αποτελεί ένα ακόμη βήμα στο πλαίσιο της στρατηγικής της εταιρείας, που
θέτει την Ελλάδα στο επίκεντρο της αγοράς της Ευρώπης και ενισχύει τη στήριξή της στον ελληνικό τουρισμό, εξασφαλίζοντας προσιτές και ασφαλείς επιλογές μετακίνησης τόσο για τους κατοίκους όσο και τους επισκέπτες του νησιού.

Επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της να παρέχει πρόσθετη υποστήριξη στις τοπικές επιχειρήσεις μέσω καινοτόμων προσεγγίσεων, η Uber επεκτείνει τη συνεργασία της με τοπικούς συνεργάτες ώστε να προσφέρουν υπηρεσίες μετακίνησης κάνοντας χρήση της τεχνολογίας της πλατφόρμας της.