Έρχεται το Select Spritz Week!

To Select Aperitivo ανακοινώνει την πρώτη Παγκόσμια Εβδομάδα Select Spritz για να γιορτάσει τα εγκαίνια του Ca’ Select, του νέου οίκου του Select Aperitivo στη Βενετία!

Το Spritz είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κοκτέιλ στον κόσμο και τώρα αποκτά τη δική του αφιερωμένη εβδομάδα εορτασμών, χάρη στο Select Aperitivo, το βασικό συστατικό του αυθεντικού Spritz Veneziano. Η πρώτη έκδοση της Εβδομάδας Select Spritz θα κάνει το ντεμπούτο της στη Βενετία από τις 25 έως τις 28 Μαΐου και ακολουθεί το Ηνωμένο Βασίλειο, Νέα Υόρκη, Παρίσι και Σίδνεϋ.

Το Select Spritz Week στην Ελλάδα ξεκινά τη Τρίτη 23 Μαΐου και διαρκεί μέχρι και την Κυριακή 28 Μαΐου σε επιλεγμένα bars σε όλη τη χώρα! To Select Spritz Week συμπίπτει με τα εγκαίνια του νέου οίκου του Select Aperitivo στη Βενετία, του Ca’Select, το οποίο γεννήθηκε στην καρδιά της πόλης το 1920.

Τα σημεία που μπορείτε να απολαύσετε το δικό σας Select Spritz Veneziano στην Ελλάδα είναι:
Αθήνα: Ginger Bar, A for Athens, Thelma & Louise, Popolaros, Giglio Spritzeria & Salumeria, Cruiser Exclusive Bar, 34 Athens, Manouka, Three Dots & A Dash, Logiotatos
Θεσσαλονίκη: Apallou, Nooon, Cin Cin, Piccolina Spritzeria, Guillieta Spritzeria,
Κατερίνη: Freud, Caldera Bar, Spirtokouto, Gallaria
Βόλος: Ooh La La Breezy Bar, Red Nose Bar
Ιωάννινα: Brown Sugar
Ναύπλιο: Rendezvous
Λευκάδα: Amente
Κρήτη: Manjar Ηράκλειο, The Bitters bar Ηράκλειο, Home Seaside Ρέθυμνο, Puerto Χανιά, Marconi’s Χανιά
Σύρος: ΜουΤουΣου
Σαντορίνη: Franco’s

Το highlight του Select Spritz Week θα είναι η αποκλειστική χορηγία στο party ‘Flowers in My Garden’ στο πλαίσιο του «Athens City Festival», στις 26 Μαΐου, στην πιο όμορφη αυλή του κέντρου της Αθήνας (Σύλλογος Αρχαιολόγων Αθήνας – Ερμού 134 – από τις 20:00).