Η Calvin Klein γιορτάζει τον Μήνα Υπερηφάνειας με τη νέα καμπάνια “Let It Out”

Η Calvin Klein παρουσιάζει τη καμπάνια “Let It Out”, η οποία γιορτάζει τη συλλογική ευφορία που βρίσκεται στην καρδιά της LGBTQIA+ κοινότητας. Η καμπάνια, αφιερωμένη στην συλλογή 2023 “This Is Love”, φωτογραφήθηκε από τον Karim Sadli με πρωταγωνιστές τους ηθοποιούς Amandla Stenberg και Brandon Flynn.

Μέσα από εικόνες που εκφράζουν την χαρά και την ελευθερία του να είσαι ο πιο αυθεντικός εαυτός σου, η καμπάνια μεταφέρει την ενέργεια του Pride, ενώ τα δυναμικά βίντεο αποτυπώνουν τη σημασία του να αφήνεσαι. Οι πρωταγωνιστές αναδεικνύουν την προσωπικότητά τους, απελευθερώνοντας τις αναστολές τους και δημιουργώντας μια μοναδική σύνδεση με τον αισθησιασμό τους.

Η συλλογή “This Is Love” του 2023 από την Calvin Klein, γιορτάζει την ελευθερία της έκφρασης μέσα από ζωηρά κομμάτια σχεδιασμένα με γνώμονα την ευελιξία. Στη συλλογή, συμπεριλαμβάνονται κομμάτια για κάθε συνδυασμό και έμπνευση ενώ μπορούν να φορεθούν από τον καθένα, τόσο κατά τη διάρκεια των εορτασμών του Μήνα Υπερηφάνειας καθώς και καθόλη τη διάρκεια του έτους.

Η σειρά εσωρούχων που διαθέτει την χρωματική παλέτα του ουράνιου τόξου και τολμηρό color blocking, με τη λάμψη του χαρακτηριστικού CK waistband, επιτρέπει να αναδειχθεί κάθε υπερήφανος εαυτός, ενώ τα νέα mesh υφάσματα στη σειρά εσωρούχων Modern Cotton και σε επιλεγμένα είδη ένδυσης ενσωματώνουν μια ελαφριά και αισθησιακή προσέγγιση στα πιο εμβληματικά στυλ του brand. Στον τομέα της ένδυσης, ευέλικτα κομμάτια σχεδιασμένα να κάνουν mix and match αναδεικνύονται με τολμηρά graphics που αναγράφουν “This Is Love”.