Η LG CreateBoard βελτιώνει την εκπαιδευτική εμπειρία στην τάξη

Η LG Electronics (LG) ανακοίνωσε την κυκλοφορία της σειράς LG CreateBoard, που περιλαμβάνει ψηφιακούς διαδραστικούς πίνακες (μοντέλα 86TR3DK, 75TR3DK, 65TR3DK και 55TR3DK) για εκπαιδευτικούς χώρους.
Ιδανική για ψηφιακές αίθουσες διδασκαλίας, η σειρά LG CreateBoard διαθέτει οθόνη πολλαπλής αφής 40 σημείων που εξασφαλίζει μια άνετη, διαδραστική εμπειρία γραφής
και σχεδίασης. Προσφέρει επίσης συνεργασία με ειδικές εφαρμογές ψηφιακής μάθησης
και απομακρυσμένη διαχείριση με μια εύχρηστη λύση που βασίζεται στο cloud.

Σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στις ψηφιακές μαθησιακές ανάγκες των σημερινών μαθητών και εκπαιδευτικών, όλα τα τελευταία μοντέλα LG CreateBoard είναι εξοπλισμένα με οθόνη ανάλυσης 3.840 × 2.160 (UHD) που παρέχει λειτουργικότητα πολλαπλής αφής 40 σημείων. Τα ευέλικτα, νέα προϊόντα καθιστούν ευκολότερες τις ευχάριστες, διαδραστικές εκπαιδευτικές εμπειρίες και είναι ιδανικά για μαθησιακά παιχνίδια, ομαδικές δραστηριότητες και πολλά άλλα.

Ανάμεσα στα πολλά χρήσιμα χαρακτηριστικά για τους εκπαιδευτικούς που προσφέρουν οι νέες οθόνες εκμάθησης της LG είναι η πρόσβαση μέσω QR και η λειτουργία Smart Viewing. Με την επιβεβαίωση QR, οι εκπαιδευτικοί μπορούν εύκολα να έχουν πρόσβαση στο δικό τους Google Drive και Microsoft OneDrive στην οθόνη LG CreateBoard και να μοιράζονται γρήγορα το διδακτικό υλικό με τους μαθητές χωρίς να χρειάζεται να το εκτυπώσουν. Παράλληλα, η λειτουργία Smart Viewing καθιστά δυνατή την προβολή δύο ή περισσότερων αρχείων στην οθόνη, είτε σε ξεχωριστά παράθυρα είτε επικαλυπτόμενα σε λειτουργία picture-in-picture. Αυτή η λειτουργία βοηθά τους μαθητές να κατανοήσουν καλύτερα τις οδηγίες και το διδακτικό περιεχόμενο, καθώς τους επιτρέπει να προβάλλουν ταυτόχρονα πολλά έγγραφα, βίντεο ή άλλο υλικό.