Η LG παρουσιάζει τα νέα προϊόντα οικιακής ψυχαγωγίας για το 2023

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει τα νέα καινοτόμα προϊόντα εικόνας και ήχου για το 2023. Οι νέες σειρές OLED και QNED καθώς και τα νέα soundbars προσφέρουν νέες εμπειρίες οικιακής ψυχαγωγίας και ενσωματώνουν πολλά σύγχρονα χαρακτηριστικά για να απολαμβάνουν οι χρήστες Premium εικόνα και ήχο σε οποιοδήποτε περιεχόμενο.
Η σειρά OLED της LG για το 2023 διαθέτει αναβαθμισμένες τηλεοράσεις των σειρών OLED evo Z3, G3, C3 και B3. Χάρη στην απόδοση της τεχνολογίας LG OLED evo και του νέου α9 AI Processor Gen6 με την προηγμένη τεχνολογία AI Deep Learning, τα νέα μοντέλα παρέχουν εξαιρετική ποιότητα ήχου, βελτιωμένη φωτεινότητα και ακρίβεια χρώματος μαζί με εκπληκτική ευκρίνεια και λεπτομέρεια.

Το AI Picture Pro προσφέρει βελτιωμένο upscaling για πιο καθαρές εικόνες, που σε
συνδυασμό με το OLED Dynamic Tone Mapping Pro αναδεικνύουν τις μικρές
λεπτομέρειες στις πιο σκοτεινές και φωτεινές περιοχές. Με τεχνολογίες όπως το HDR
Expression Enhancer, η εμπειρία θέασης στην LG OLED TV αναβαθμίζεται, αφού
μπορεί να εντοπίζει και να βελτιώνει σημαντικά αντικείμενα στην οθόνη (όπως, για παράδειγμα, πρόσωπα ανθρώπων) σε κάθε σκηνή και εφαρμόζει χαρτογράφηση τόνου βασισμένη στο deep learning, δίνοντας στους θεατές μια πιο ζωντανή ποιότητα με βελτιωμένη ευκρίνεια και τρισδιάστατη εφαρμογή.

To Brightness Booster Max της LG αναβαθμίζεται και ενσωματώνει μια νέα αρχιτεκτονική ελέγχου φωτισμού και αλγορίθμους ενίσχυσης φωτισμού για αύξηση της φωτεινότητας έως και 70%, για πιο ευκρινείς και ρεαλιστικές εικόνες.
Το ολοκαίνουργιο OLED Care Program® βοηθά τους χρήστες να διατηρούν στην καλύτερη κατάσταση την απόδοση της OLED τηλεόρασής τους. Το OLED Care Program® συμπεριλαμβάνει το Memory Optimizer, ένα χαρακτηριστικό το οποίο βελτιώνει την απόδοση του μηχανήματος και παρέχει λειτουργία αυτοδιάγνωσης για την εικόνα και τον ήχο.