Ο Γρηγόρης για όγδοη χρονιά προσφέρει γεύματα αγάπης και αισιοδοξίας

Σε όλους τους νέους που φοιτούν στις σχολικές μονάδες του Σωφρονιστικού Καταστήματος Κράτησης Αυλώνας.

Ο Γρηγόρης τοποθετεί την κοινωνική προσφορά στο επίκεντρο και προσφέρει γεύματα αγάπης σε νέους ανθρώπους που αναζητούν μια ευκαιρία για ένα καλύτερο αύριο!

Το σχολικό έτος 2022 – 2023 είναι η όγδοη συνεχή χρονιά που ο Γρηγόρης προσφέρει καθημερινά το σχολικό γεύμα σε όλους τους κρατούμενους που φοιτούν στις σχολικές μονάδες (Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο και Δ.Ι.Ε.Κ.) που λειτουργούν εντός του Σωφρονιστικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Αυλώνα. Οι σχολικές αυτές μονάδες, που ξεκίνησαν τη λειτουργία τους το σχολικό έτος 2015-2016, στοχεύουν στην επιμόρφωση των νέων, έτσι ώστε να ολοκληρώσουν τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και να προετοιμαστούν για τις πανελλαδικές εξετάσεις. Ο Γρηγόρης, από την πρώτη στιγμή, συμμερίστηκε το όραμα αυτής της αξιέπαινης πρωτοβουλίας και προσφέρει καθημερινά φρεσκο-παρασκευασμένα και εκλεκτά σχολικά γεύματα, δίνοντας ένα επιπλέον κίνητρο στους νέους να συμμετέχουν ενεργά σε όλες τις σχολικές δραστηριότητες.

Τα αποτελέσματα της συνεργασίας του Γρηγόρη με το Σωφρονιστικό Κατάστημα Κράτησης Νέων στην Αυλώνα είναι πολύ ενθαρρυντικά, καθώς αρκετοί νέοι έχουν κάνει ένα ελπιδοφόρο ξεκίνημα στην κοινωνία. Η επιτυχία του προγράμματος είναι ο λόγος που ο Γρηγόρης ξεκίνησε το σχολικό έτος 2021-2022 μία αντίστοιχη δράση στο Ειδικό Σωφρονιστικό Κατάστημα Ανηλίκων Κορίνθου, προσφέροντας το σχολικό γεύμαστους μαθητές που φοιτούν στο σχολείο.

Ο Γρηγόρης πιστεύει σε μια κοινωνία ισότητας και δικαιοσύνης και θα συνεχίσει να προσφέρει με πολλή αγάπη, τα γεύματα στους νέους, για να οραματίζονται το μέλλον τους με αισιοδοξία!