Oddsium: το one stop shop για τους λάτρεις του αθλητικού στοιχήματος

Η Oddsium παρουσιάζει την πρώτη all-in-one εφαρμογή αθλητικού στοιχήματος στην Ελλάδα. Η νέα, πλήρως ολοκληρωμένη affiliate marketing πλατφόρμα, προσφέρει πολλαπλά προνόμια τόσο σε φιλάθλους όσο και σε bookmakers. Η εταιρεία έχει αναγνωριστεί ως μία από τις πιο καινοτόμες εταιρείες affiliate marketing στην Ευρώπη από τα IGB Affiliate Awards.

Η εφαρμογή για κινητά και tablet της Oddsium επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν εύκολα και γρήγορα λογαριασμούς με ελληνικές αδειοδοτημένες εταιρείες στοιχημάτων, ή να συνδέονται με ένα tap στους υπάρχοντες λογαριασμούς τους.

Η δυνατότητα σύγκρισης αποδόσεων προσφέρει στους χρήστες άμεσες και ακριβείς αποδόσεις για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα. Το πρωτοποριακό χαρακτηριστικό της Oddsium για ενσωμάτωση πολλαπλών bookmakers, επιτρέπει στους χρήστες να στοιχηματίζουν στις αγαπημένες τους ομάδες, με τις καλύτερες αποδόσεις, χωρίς να πρέπει να αποχωρίσουν από το περιβάλλον της εφαρμογής.

Η εφαρμογή της Oddsium είναι διαθέσιμη για τους χρήστες Android στην ελληνική αγορά στο https://oddsium.com/dl και η έκδοση για τους χρήστες iOS θα είναι διαθέσιμη στο AppStore πολύ σύντομα.