Όμορφες στιγμές σε ένα κόσμο γεμάτο χρώμα με τη νέα σειρά της Palette Intensive Color Creme

Είτε αναζητάς ένα χρώμα με μεγάλη διάρκεια, είτε ψάχνεις την ιδανική κάλυψη των λευκών σου ή απλά θες να πειραματιστείς με ένα νέο χρώμα και να δοκιμάσεις μια αλλαγή στο στυλ σου, το σίγουρο είναι ότι η Palette θα καλύψει κάθε σου ανάγκη. Φέτος, πιο ανανεωμένη από ποτέ η Palette έρχεται με νέες αποχρώσεις στη σειρά Intensive Color Creme και πολλές άλλες εκπλήξεις.
Η Νο1 βαφή μαλλιών στην Ελλάδα ανανεώνει την φόρμουλα της εμπλουτίζοντας τη με κερατίνη για προστασία, πανθενόλη για θρέψη και repairing serum για απαλότητα των μαλλιών σου. Υπόσχεται πολλαπλή περιποίηση πριν και μετά τη βαφή και μια πιο ευχάριστη εμπειρία βαφής χάρη στο νέο ανάλαφρο άρωμα της.
H σειρά Palette Intensive Color Creme μεγαλώνει με έξι νέες αποχρώσεις! Με έμφαση στις ξανθές αποχρώσεις, επίλεξε ανάμεσα από Καστανό ανοιχτό σαντρέ (5.1), Ξανθό σκούρο σαντρέ (6.1), Ξανθό φυμέ (7.2), Ξανθό έντονο χάλκινο (7.77), Ξανθό πολύ ανοιχτό σαντρέ
(9.1) και Κατάξανθο φυμέ σαντρέ (12.21).
Πλέον η Palette έρχεται με νέες βιώσιμες συσκευασίες, πιο φιλικές στο περιβάλλον με συστατικά φυσικής προέλευσης. Τόσο η συσκευασία, όσο το φυλλάδιο και το σωληνάριο αλουμινίου είναι 100% ανακυκλώσιμα. Πάνω στην συσκευασία θα βρεις ένα QR code που σου δίνει τη δυνατότητα να δεις LIVE εκείνη τη στιγμή την απόχρωση της βαφής στα μαλλιά σου για να επιλέξεις αυτή που σου ταιριάζει καλύτερα.