Pet City & Dogs Voice: Η 8η Ημέρα Υιοθεσίας είναι γεγονός

Τα Pet City συνεχίζουν την δράση των Ημερών Υιοθεσίας υπό την ομπρέλα κοινωνικής ευθύνης της εταιρίας Act Pawsi+ive, στην προσπάθεια τους να βρουν ένα ForeverHome για όλα τα αδέσποτα σκυλάκια.
Το Σάββατο 6/5,  η 8η ημέρα Υιοθεσίας θα γεμίσει με αγάπη το κατάστημα Pet City Κερατσίνι, Γ. Λαμπράκη 337, από τις 11:00 έως τις 14:00 με την υποστήριξη του Dogs’ Voice, το Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας – Κερατσινίου και την Save the strays of Samos.
Η σημαντικότητα των Ημερών Υιοθεσίας έχει ήδη σημειώσει πολύ σημαντικά αποτελέσματα, καθώς από την πρώτη δράση μέχρι σήμερα έχουν βρει ένα σπίτι για πάντα 57 σκυλάκια που φιλοξενούνταν σε καταφύγια. Αυτή η Ημέρα Υιοθεσίας θα έχει και μία μεγαλύτερη συναισθηματική επιβάρυνση τόσο για την ομάδα των Pet City όσο και για ένα από τα σκυλάκια του Φιλοζωικού Σωματείου Νίκαιας – Κερατσινίου, καθώς η Μαργαρίτα έχει ξανασυναντηθεί με την ομάδα της εταιρείας στην δωρεά αναπηρικού αμαξιδίου κατά τη διάρκεια της ενέργειας Moving Together. Μία ακόμη δράση κάτω από την ομπρέλα της εταιρείας Act Pawsi+ive η οποία έχει ως στόχο να βοηθήσει ζωάκια καταφυγίων με κινητικά προβλήματα. Σημαντικός αρωγός στην 8η Ημέρα Υιοθεσίας των Pet City και το PEDIGREE® brand της Mars προσφέροντας για τις πρώτες ανάγκες κάθε μουσούδας που θα υιοθετηθεί, τροφή PEDIGREE®.