Προπώληση ηλεκτρονικών εισιτηρίων Rolex Arts Festival – Γιορτάζοντας 20 χρόνια Mentoring

Η Rolex γιορτάζει την 20η επέτειο του Προγράμματος Rolex για την Καλλιτεχνική Καθοδήγηση και τη δέσμευσή της στις τέχνες ανά τον κόσμο και με την πάροδο των ετών, φιλοξενώντας το πρώτο στον κόσμο Φεστιβάλ Τεχνών Rolex. Οι εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στην Αθήνα από 26 έως 28 Μαΐου θα περιλαμβάνoυν τη συμμετοχή ορισμένων από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες στον κόσμο που διαπρέπουν στην τέχνη τους.

Το Rolex Mentor and Protégé Arts Initiative κατέχει ξεχωριστή θέση στην  Πρωτοβουλία «Αέναες τέχνες». Περιλαμβάνει ένα ξεχωριστό και μοναδικό όραμα καλλιτεχνικής καθοδήγησης – γενναιόδωρο και παγκόσμιο – που παίζει  ενεργό ρόλο στην προαγωγή της αριστείας και στο μέλλον των τεχνών.

To πρόγραμμα mentoring της Rolex προσφέρει σε ιδιαίτερα υποσχόμενους νεότερους καλλιτέχνες από τον χορό, το θέατρο, τη μουσική, τον κινηματογράφο, την αρχιτεκτονική, τις εικαστικές τέχνες, τη λογοτεχνία, τη σπάνια ευκαιρία να περάσουν σημαντικό χρόνο σε δημιουργική αλληλεπίδραση με καλλιτέχνες παγκοσμίου φήμης στον τομέα τους. Για πρώτη φορά, η Rolex θα φέρει αυτό το πρόγραμμα και δεκάδες από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες του κόσμου τους στην Αθήνα, γιορτάζοντας την κληρονομιά 20 ετών mentoring.

Παράλληλα, ένα ειδικό προ-φεστιβαλικό πρόγραμμα με εργαστήρια συζητήσεις, το οποίο είναι αφιερωμένο στους κατοίκους της Αθήνας και διαρθρωμένο έτσι ώστε να προωθήσει την αλληλεπίδραση μεταξύ των Ελλήνων καλλιτεχνών, των επαγγελματιών των τεχνών και των νέων ανθρώπων, θα παρουσιαστεί από 22 έως 25 Μαΐου.

Δείτε το πρόγραμμα του Rolex Arts Festival: https://www.rolex.org/el/rolex-mentor-protege/rolex-arts-festival/programme

Δείτε το πρόγραμμα των προ-φεστιβαλικών εκδηλώσεων: https://www.rolex.org/el/rolex-mentor-protege/rolex-arts-festival/pre-festival-programme

Η προπώληση των εισιτηρίων και η κράτηση θέσεων έχει ξεκινήσει, μέσω των παραπάνω ηλεκτρονικών συνδέσμων. Τιμές εισιτηρίων: 5 €, 15 € και δωρεάν (με κράτηση θέσης).