Το Avant-premiere Gala της LG για τον εορτασμό των 10 χρόνων της OLED τεχνολογίας

Στιγμιότυπο από τη γενέθλια τούρτα της βραδιάς

Η LG OLED φέτος κλείνει 10 χρόνια και έχει εξελιχθεί σε ηγέτη της αγοράς Premium τηλεοράσεων παγκοσμίως. Η LG OLED μονοπωλεί το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού, που την κατατάσσει σε Νο1 Τηλεόραση Παγκοσμίως τα τελευταία δέκα χρόνια, ενώ έχει τιμηθεί με πολυάριθμες διακρίσεις και στα ετήσια βραβεία Καινοτομίας.
Με αφορμή τα δέκα χρόνια, η LG γιόρτασε την πολυετή παρουσία της καινοτόμου τεχνολογίας OLED και ανακοίνωσε το λανσάρισμα του νέου μοντέλου της σειράς
τηλεοράσεων Gallery, την LG OLED evo G3, σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση που
πραγματοποιήθηκε στον επιβλητικό χώρο του Fondazione.
Στο πλαίσιο του Avant-premiere Gala, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την ανεπανάληπτη εμπειρία θέασης των τηλεοράσεων OLED της LG, καθώς και ένα ειδικά διαμορφωμένο αφιέρωμα με ταινίες που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη περίσταση. Σε συνεργασία με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, τον Γιώργο Πυρπασόπουλο και τον Γιάννη Στάνκογλου, η LG δημιούργησε τρεις θεματικές ενότητες γύρω από ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου, οι οποίες προβάλλονταν στις τηλεοράσεις που φιλοξένησε ο χώρος.
Κατά τη διάρκεια της εορταστικής βραδιάς, πραγματοποιήθηκαν μια σειρά ομιλιών από στελέχη της LG, καθώς και από καλεσμένους που έχουν συνεργαστεί με το brand και μοιράστηκαν με το κοινό τη δική τους εμπειρία θέασης.