Ξεκίνησε το πρόγραμμα «ΜΑΜΑ» του SolidarityNow στη Θεσσαλονίκη με την υποστήριξη της Eurolife FFH

Το πρόγραμμα «ΜΑΜΑ – Στηρίζουμε τις νέες και μέλλουσες μαμάδες», που πραγματοποιείται από το SolidarityNow με την υποστήριξη της Eurolife FFH, ξεκίνησε και επίσημα πριν λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις οικογένειες, εγκυμονούσες και νέους γονείς από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, που θέλουν να ενημερωθούν και να ενδυναμωθούν σχετικά με τη φροντίδα της μητέρας, του μικρού παιδιού και όλης της οικογένειας. Για τη Eurolife FFH αξία έχει να βρίσκεται στο πλευρό των οικογενειών στην Ελλάδα, για αυτό και συνεργάζεται με οργανισμούς με τους οποίους μοιράζεται τις ίδιες αξίες για την υλοποίηση πρωτοβουλιών που θα έχουν ουσιαστικό αντίκτυπο στις ζωές τους. Ένας από αυτούς τους οργανισμούς είναι και το SolidarityNow, που έχει σταθερό στόχο να παρέχει υποστήριξη στα ευάλωτα μέλη της κοινωνίας μας μέσα από καινοτόμες δράσεις.
Στο πλαίσιο του προγράμματος «ΜΑΜΑ», παρέχεται ατομική και ομαδική συμβουλευτική σχετικά με θέματα όπως η διατροφή, η άσκηση και η φροντίδα στην περίοδο της εγκυμοσύνης, η προετοιμασία για τον τοκετό, ο θηλασμός και η φροντίδα του μωρού. Σε γονείς με μωρά και νήπια έως 2 ετών παρέχεται συμβουλευτική για την παιδική διατροφή και τη γονεϊκότητα. Παράλληλα, η ομάδα διοργανώνει συζητήσεις και δράσεις ευαισθητοποίησης για θέματα περιγεννητικής φροντίδας και γονεϊκότητας.

Όλοι όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα, και η ομάδα του προγράμματος του SolidarityNow θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί τους.