Φτιάχνουμε Cheese Balls!

Cheese Day την Κυριακή και θα φτιάξουμε το απόλυτο ορεκτικό: τυρομπαλάκια! Δεν χρειάζονται προετοιμασία και γίνονται σε 5 μόλις λεπτά!

Θα χρειαστούμε:
2 κούπες γιαούρτι
2 αβγά
1 1/2 κούπα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 κούπα τυρί φέτα
και
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα 

Πώς γίνεται:
– Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ.
– Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε αρκετό ελαιόλαδο.
– Με ένα λαδωμένο κουτάλι παίρνουμε κουταλιές από το μείγμα και τις ρίχνουμε στο καυτό λάδι.
– Τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα και τα βγάζουμε τοποθετώντας τα σε χαρτί κουζίνας (για ν΄απορροφήσει το πολύ λάδι).
– Σερβίρουμε τα τυρομπαλάκια ζεστά και συνοδεύουμε με σος γιαουρτιού, μαρμελάδα ντομάτας, κέτσαπ ή όποιο άλλο ντιπ μας αρέσει.

TIPS
• Απογειώνουμε τη γεύση προσθέτοντας στο μίγμα φρέσκο, ψιλοκομμένο μαϊντανό.
• Ταιριάζουν τέλεια και με φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού.