Νέο κατάστημα Γρηγόρης στη Σαντορίνη

Ο Γρηγόρης συνεχίζει την αναπτυξιακή του πορεία και ανοίγει το πρώτο του κατάστημα στη Σαντορίνη. Στα Φηρά, την πρωτεύουσα τη νησιού,  σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους, το νέο κατάστημα Γρηγόρης υποδέχεται καθημερινά τους επισκέπτες του προσφέροντάς τους μία ξεχωριστή εμπειρία καφέ και φαγητού και μία ζεστή Ελληνική φιλοξενία. Το νέο κατάστημα είναι κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής και έχει σχεδιαστεί έχοντας στο επίκεντρο τόσο τους ντόπιους καταναλωτές όσο και το τουριστικό κοινό που θέλουν να απολαύσουν ποιοτικές,  γευστικές και παραδοσιακές προτάσεις.

Τα εκλεκτά blends καφέ του Γρηγόρη, τα πρωτότυπα ροφήματα, οι φρεσκοστυμμένοι χυμοί και μία μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακές πίτες, φρεσκοφτιαγμένα σάντουιτς, ευφάνταστες σαλάτες, protein avocado bowls, burgers, hot dog, λαχταριστά γλυκίσματα, wellbeing & vegan προϊόντα, γίνονται ανάρπαστα κάθε στιγμής της ημέρας.

Με πάνω από 350 καταστήματα στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, ο Γρηγόρης βρίσκεται σε κάθε γειτονιά στην Ελλάδα και το όραμά του είναι να μεταδίδει το χαμόγελο μέσω του καφέ, των γεύσεων και της φιλοξενίας του, να εμπνέει το προσωπικό και τους συνεργάτες του, να στηρίζει την κοινωνία με κάθε δυνατό τρόπο και να ονειρεύεται ένα καλύτερο αύριο για όλους!