Save the Strays of Samos – Ένα καταφύγιο γεμάτο αγάπη!

Mια μικρή ομάδα εθελοντών, μοιρασμένοι σε Σάμο και Αθήνα, έχουν δημιουργήσει με πολλή αγάπη και μεράκι ένα καταφύγιο αδέσποτων σκύλων στο Καρλόβασι της Σάμου.

Αυτή τη στιγμή οι εθελοντές φροντίζουν περισσότερα από 100 σκυλιά που έχουν ανάγκη από ένα ζεστό σπίτι, άνεση και κυρίως μια στοργική οικογένεια. Παρέχουν τροφή, ιατρική περίθαλψη και μια στέγη για να κοιμούνται τα αδέσποτα, ελπίζοντας ότι μια μέρα όλα θα υιοθετηθούν και θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή!

Οι Αθηναίοι εθελοντές της ομάδας του Save the Strays of Samos έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους με την αλυσίδα Pet City και συμμετέχουν συχνά στις μηνιαίες Ημέρες Υιοθεσίας που πραγματοποιούνται σε καταστήματα της αλυσίδας σε συνεργασία με τη Dogs’ Voice.

Στις 8 Ιουνίου εφτά κουταβάκια ταξίδεψαν με το πλοίο από το Καρλόβασι της Σάμου, με την ελπίδα να βρουν το παντοτινό τους σπίτι στην Αθήνα. Φιλοξενήθηκαν από υποστηρικτές του καταφυγίου, φροντίστηκαν, ξεκουράστηκαν, ετοιμάστηκαν, και στις 10 Ιουνίου πήγαν στο κατάστημα Pet City στα Βριλήσσια αναζητώντας τον άνθρωπό τους… και το θαύμα έγινε! Όλα αγκαλιάστηκαν από υπέροχες οικογένειες και μαζί τους ξεκινούν τώρα μια νέα, χαρούμενη ζωή!

Οι εθελοντές στη Σάμο στέκονται ασταμάτητα κοντά στα σκυλάκια και τις ανάγκες τους στο καταφύγιο, στηρίζουν όλο αυτό το έργο ακόμη και με αντίξοες συνθήκες, και η ομάδα της Αθήνας θα επιστρέφει ξανά και ξανά με την υπόσχεση να κάνει ότι μπορεί για να αδειάζουν τα κλουβιά!

info

https://www.savethestraysofsamos.org/

https://www.facebook.com/straysofsamos.gr

https://www.instagram.com/savethestraysofsamos/