Τo opening του νέου καταστήματος Funky Buddha στη Θεσσαλονίκη

Με ένα opening party γιόρτασε η Funky Buddha τα εγκαίνια του νέου της καταστήματος στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023, που γρήγορα μετατράπηκε στο απόλυτο talk-of-the-town event της πόλης καθώς συγκέντρωσε πλήθος κόσμου. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, το κοινό είχε την ευκαιρία να κάνει shopping με ένα εορταστικό -20%, ενώ οι 50 πρώτοι που μπήκαν στο κατάστημα από τη στιγμή έναρξης του event έλαβαν μοναδικά Funky Buddha δώρα.
Το νέο concept store βρίσκεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, επί της οδού Αγίας Σοφίας 32 και ενισχύει την παρουσία της Funky Buddha στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τη φιλοσοφία της εταιρίας που βρίσκεται σε μία διαρκή διαδικασία ανανέωσης και εξωστρέφειας. Η industrial αισθητική ενισχυμένη από τις τελευταίες τάσεις του retail technology, κυριαρχεί σε έναν μοντέρνο χώρο ιδιαίτερου design, ο οποίος αποτελείται από μεταλλικά στοιχεία και Led walls της πιο σύγχρονης τεχνολογίας. Το κατάστημα έχει διαμορφωθεί ειδικά ώστε να προβάλλονται η αντρική και η γυναικεία συλλογή με ιδανικό τρόπο για τον επισκέπτη, αναπτύσσοντας τις θεματικές τους ενότητες και εκπέμποντας τις
επιρροές τους.
Κατά τη διάρκεια του opening party είδαμε τη Χριστίνα Μπόμπα, ambassador της γυναικείας συλλογής Funky Buddha, και τον Σάκη Τανιμανίδη, που ήταν επίσης παρών, σε δύο ρόλους ανατρεπτικούς: η Χριστίνα Μπόμπα έγινε για λίγο… πωλήτρια, βοηθώντας τους πελάτες με στιλιστικές συμβουλές να επιλέξουν το αγαπημένο τους Funky Buddha σύνολο, ενώ ο Σάκης Τανιμανίδης ανέλαβε τη θέση του ταμία μοιράζοντας έξτρα δώρα και εντυπωσιάζοντας με την ταχύτητα και την επικοινωνία του!