Μeeterra: From mother earth to health!

H Abir, o Ramsi και ο Omar δημιούργησαν τη Meeterra. Στη συνέντευξη που ακολουθεί μας συστήνουν τα εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης προϊόντα τους.

 

Πώς δημιουργήθηκε η Μeeterra και ποια είναι η φιλοσοφία της;

Είμαστε τρία αδέρφια, η Αbir, ο Ramsi και ο Omar, με ιορδανικές ρίζες. Έχοντας μεγαλώσει στην κοσμοπολίτικη Ύδρα και με σημερινή έδρα την Αθήνα, ενσαρκώνουμε το ταξίδι των δύο λαών και πολιτισμών με τα ελληνικά προϊόντα.
Οι προτιμήσεις και οι ανάγκες μας στηρίζονται σε πιο φυσικά, αγνά, υγιεινά και βιώσιμα προϊόντα. Αυτός είναι ο λόγος που παρουσιάζουμε τη σειρά μας από φυσικά, υγιεινά και φρέσκα προϊόντα διατροφής. Έτσι δημιουργήσαμε το δικό μας brand φυσικών και υγιεινών υπερτροφών με την επωνυμία “meeterra”, έναν συνδυασμό της αγγλικής λέξης “meet” και της λατινικής λέξης “terra”. ‘‘From mother earth to health’’.

Τι προϊόντα περιλαμβάνει η γκάμα της Μeeterra;

Διαθέτουμε 7 κωδικούς προϊόντων:

I. 3 Ειδών Πάστες Φιστικιών
a) “ΤΟ ΜΑΛΑΚΟ”
b) “ΤΟ ΤΡΑΓΑΝΟ” που είναι με μικρά κομμάτια φιστικιού
c) “ΤΟ ΠΡΩΤΕΪΝΟΥΧΟ” με 33% πρωτεΐνη σόγιας

II. 2 Ειδών Πάστες Φουντουκιού από 100% Φρεσκοκαβουρδισμένα Φουντούκια
a) ΑΠΛΟ
b) ΒΟΥΤΥΡΟ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ-ΚΑΚΑΟ
ΜΕ 100% ΚΑΚΑΟ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΖΑΧΑΡΗΣ

III. ΠΑΣΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ

IV. ΤΑΧΙΝΙ – ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ
Από 100%, ένφλοιους καβουρδισμένους σπόρους σουσαμιού.

Ποιες πρώτες ύλες χρησιμοποιείτε για τα προϊόντα σας;

Κάνουμε σχολαστική επιλογή αγνών και υψηλής ποιότητας πρώτων υλών, που καλλιεργούνται αποκλειστικά από Έλληνες παραγωγούς, διασφαλίζοντας παράλληλα την
τήρηση προτύπων υψηλής ποιότητας σε κάθε στάδιο της παραγωγής. Τα προϊόντα μας είναι αγνά, δηλαδή 100% φυσικά και μη επεξεργασμένα, και διατηρούν αναλλοίωτη τη μοναδική γεύση τους. Χωρίς συντηρητικά, ζάχαρη και φοινικέλαιο, αποτελούνται μόνο από τον καρπό. Είναι ιδανικά για όσους ακολουθούν ένα υγιεινό τρόπο ζωής.